xmod Odesláno Květen 9, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2020 Nabízím opravy konzolí Nintendo Switch a příslušenství - joycony, docky Opravuji všechny nejčastější závady jako: Nejde vůbec spustit Nefunční nabíjení Poškozený USB-C port Výměny displejů a baterií Opravy nefunkčních tlačítek Nefunkční docking (funguje jen v handheld modu) Vyčištění, přehřívání, výměna chlazení a pasty Nefunkční čtečka karet Výměny zničených joycon railů Nefunkční joycony (výměny tlačítek, analogů) Diagnostika zdarma ! Ceny : smluvní podle rozsahu závady si vždy odsouhlasíme po fázi diagnostiky Doručení : Zásilkovna, pošta, osobně na Praze-východ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek1477 Odesláno Září 28, 2020 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2020 dobrý den pošlete na sebe kontakt? dekuji Marek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Září 28, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2020 PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Archer91 Odesláno Prosinec 17, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2020 Dobry den, mohl bych poprosit o kontakt. Jen abych nastinil zavadu. Cca po pul roce od reklamace mi opet prestaly fungovat tlacitka L a ZL na levem joy-conu, zlobi i analog pri stisku. Zarucni servis se vyjadril: neznama kapalina. A to ovladac tam byl jiz znovu se stejnou zavadou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Prosinec 28, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2020 Opraveno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GogolCZ Odesláno Leden 1, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2021 Zdravím, měl bych také zájem o opravu. Prosím o kontakt. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janek1710 Odesláno Leden 20, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2021 Měl jsem tu možnost a děkuji za ní, že jsem mohl zaslat svoje Nintendo Swicth xmodu na opravu. Opravdu skvělý servis, ochota, komunikace. Jsem rád, že tu někdo takový je. Veliké díky xmodu. Janek xmod reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grymaz Odesláno Leden 21, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2021 Taky jsem měl tu čest poslat xmodovi na opravu Joycon, velice rychle a kvalitně opravený a obratem poslán zpět. Určitě doporučuji xmod reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marsebosss Odesláno Leden 27, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2021 Můžu poprosit kontakt jsem Praha děkuji nebo můj 777460810 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marsebosss Odesláno Leden 27, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2021 Můžu poprosit kontakt jsem Praha děkuji nebo můj 777460810 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 22, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2021 Cena za nefunkční docking? A výměna baterie? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devlnull Odesláno Únor 22, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2021 Dobrý den, měl bych zájem o opravu switche. Můžete mi prosím zavolat 724677425. S pozdravem Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skad88 Odesláno Květen 29, 2021 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2021 dobrej potreboval bych opravit ctecku sd na swtchi?kolik by byla cena?jak rychle a nejaky kontakt?dekuji za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svazi Odesláno Červenec 24, 2021 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2021 Dobrý den, prosím o kontakt, mám Nintendo Switch co nejde spustit. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf_1971 Odesláno Červenec 28, 2021 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2021 Dobrý den. Mohl bych poprosit o kontakt? Mám konzoli co trochu zlobí. Díky M.Hůlka Lbc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Prosinec 5, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2021 Ahoj, prosím o kontakt. Měl bych pro tebe práci. Děkuji, hezký večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Prosinec 5, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2021 Pošli info co je potřebuješ do PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locust Odesláno Únor 8, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2022 Ahoj, také bych potřeboval aby ses mi podíval na Nintendo nejde mi spustit. Děkuji za kontakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpwcz Odesláno Září 15, 2022 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2022 Dobrý den, platí ještě vaše nabídka oprav? Potřebuji na nintendo switch lite prepajet čip nabíjení. Prosím o soukromou zprávu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spina Odesláno Září 28, 2022 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2022 Dobrý den. Mé nintendo switch v1 při zapnutí stále svítí jen modře. Žádná tlačítka, reset, nic nefunguje. Dle návodu na YouTube se má tlačit na procesor a mělo by to naběhnout, ale mohu tlačit jak chci a stejně modrá obrazovka. Jste schopen toto opravit a zdělit mi přibližnou cenu. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Září 28, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2022 BSOD je za mě neopravitelné, dá se sice udělat reflow Tegra chipu, ale s nejistým výsledkem. Může to fungovat hodinu, den, týden.Za to se nemůžu zaručit tj to nedělám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spina Odesláno Září 28, 2022 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2022 Takže, jestli tomu dobře rozumím, konzole je zničená, neopravitelná? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Září 29, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2022 Za mě ano, ale určitě jsou lidi, co to risknou opravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš B Odesláno Listopad 15, 2022 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2022 Dobrý den, můžete mi prosím na sebe dát kontakt kvůli opravě joyconů? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanky Odesláno Únor 22, 2023 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2023 Dobrý deň, Manželke syn utopil Switch Lite. Chcel by som sa spýtať koľko by stála u vás oprava a cibto vôbec dáva zmysel z finančného hľadiska. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.