placek Odesláno Květen 28, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2020 Už je to zde.Solidní port. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javurek91 Odesláno Červen 4, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2020 Kdyby měl někdo zájem portnul jsem češtinu, kdyžtak pište PM. 1sefko, spenat, PitaWilson a 1 other reagoval na 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Červenec 2, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2020 Bioshock2 Remastered - fakt krásnej příběh a podmořské prostředí. Na X360 jsem 2.díl minul, protože mi přišlo divné hrát za BigDaddyho, když jsem ho v 1 likvidoval. Teď s odstupem času několik let - paráda - doporučuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kmitko Odesláno Leden 23, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2021 Ahoj, ako dostanem češtinu do hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 24, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2021 Musis dat soubory do patricnych slozek v SXOS nebo ATM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Únor 3, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2021 Dajú sa takýmto spôsobom nahrať češtiny aj do iných hier? V tom prípade by pre mňa malo význam uvažovať o CFW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1sefko Odesláno Únor 5, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2021 Najde sa tu dobra dusa, ktora by mi poslala v PM odkazy na cestiny do Bioshocku a do L.A.Noir od javureka? Pisal som mu, ale bez odozvy. Budem velmi vdacny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 6, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2021 V 3. 2. 2021 at 8:21, Keles napsal: Dajú sa takýmto spôsobom nahrať češtiny aj do iných hier? V tom prípade by pre mňa malo význam uvažovať o CFW. Jasně že dají. před 16 hodinami, 1sefko napsal: Najde sa tu dobra dusa, ktora by mi poslala v PM odkazy na cestiny do Bioshocku a do L.A.Noir od javureka? Pisal som mu, ale bez odozvy. Budem velmi vdacny. Hele napišu zde odkazy večer nebo zítra.Mám největší sbírku CZ na switch.Jinak Javurek už zde moc není. 1sefko reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1sefko Odesláno Únor 6, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2021 před 9 hodinami, placek napsal: Hele napišu zde odkazy večer nebo zítra.Mám největší sbírku CZ na switch.Jinak Javurek už zde moc není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 6, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2021 Bude lepší mi napišeš SZ se spojenim na messenger apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 6, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2021 Nezapomeňte že je zde na fóru zákaz odkazů na warez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Únor 6, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2021 No nevím zda je port čestiny warez. 1sefko reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.