Electropunker Odesláno Červen 4, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2020 Zdravim, shanim nekoho v Praze (nove butovice) nebo Louny kdo by mi hacknul PS Vita mam PS Vita Slim pch2016 System software 3.61 Nabidky prosim na usa4ever(zavinac)seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 4, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2020 Zdravím, přímo tady na fóru jsem dělal návody, které by měl zvládnout snad každý (a jsou stále platné). Pokud narazíš na problém, můžeš dát vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Červen 4, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2020 před 9 minutami, spenat napsal: Zdravím, přímo tady na fóru jsem dělal návody, které by měl zvládnout snad každý (a jsou stále platné). Pokud narazíš na problém, můžeš dát vědět. Ja jsem to zkousel, ale skoro vsechny programy jsou pro windows a ja mam mac a tam mi to vzdy hodi nejakou chybu a nemuzu se pres to dostat. Uz sme to spolu jednou resili asi pred rokem. Proto nekoho shanim, kdo mi to zprovozni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Červen 10, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2020 Hotovo, sehnal jsem. Muzete to zamknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.