lucinecka Odesláno Červenec 2, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2020 Ahoj, muzete mi nekdo blize priblizit vyhody sluzby nintenda online? jake hry jsou zde dostupne zdarma? pripadne zda jsou jine vyhosnejsi ke koupi? zatimse v tom moc neorientuju mam novy ucet, chci si vyzkouset tydenni nabidku... dekuji za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Červenec 2, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2020 Ahoj, informace nalezneš na oficiálních stránkách: https://www.mojenintendo.cz/switch/index.php?page=online Nebo je něco konkrétního, čemu nerozumíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lucinecka Odesláno Červenec 2, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2020 dekuji, spis by mne zajimalo, jestli je nekde seznam her, ktere se daji hrat v ramci online zdarma. Mam i xbox live, ktery nabizi nekolik slev a her zdarma. Jestli je i u nintenda neco jako u xboxu live a nebo gamepass. Mozna u nintenda spatne koukam, na te zkusebni tydeni akci mi vyskakuji snad jen do 5ti nabidek zdarma (ktere asi jsou zdarma i bez online). Pripadne, jestli se hry obnovuji, doplnuji... dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lucinecka
Ahoj, muzete mi nekdo blize priblizit vyhody sluzby nintenda online?
jake hry jsou zde dostupne zdarma? pripadne zda jsou jine vyhosnejsi ke koupi?
zatimse v tom moc neorientuju
mam novy ucet, chci si vyzkouset tydenni nabidku...
dekuji za info
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.