apollokv Odesláno Červenec 28, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2020 Zdravím, dostalo se mi do ruky 16ks xbox 360 RGH počeštěných her. Chtěl bych se dostat k dalším počeštěným hrám, které by snad někdo další mohl mít a tak bych chtěl udělat výměnu. Kdo by měl zájem o nějakou hru co mám a má něco, co není v seznamu her v češtině tak mi napiště PM, nebo do tohoto topicu, co máte a vyměníme. Jde mi hlavně o počeštěné Lego hry pro děcka. Seznam her: Assassins creed rogue cz Camerons avatar cz Dead Space 3 cz Homefront cz Mass effect 3 cz Medal of honor Warfighter cz Rage cz Rayman origins cz Rayman Legend cz Resident evil 5 cz Resident evil 6 cz Shadow of the Mordor cz Skyrim cz Sniper Eite V2 cz South park The stick of truth cz Wolfstein the new order cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červenec 28, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2020 Zdravím, prosím upřesni - jedná se o originální hry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apollokv Odesláno Červenec 28, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2020 před 2 minutami, spenat napsal: Zdravím, prosím upřesni - jedná se o originální hry? Všechno to jsou upravene hry s možností hrat jen na upravene konzoli rgh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červenec 28, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2020 V tom případě zavírám téma, jakékoliv řešení warezu je zde na fóru zakázané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts