Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

The Talos Principle


Martinius75

Recommended Posts

Zdravím, hraje někdo tuto hru? Je to fajn logická hra. Každá kde nestříká krev je dobrá. Nevím proč jsou hry zaměřené převážně na akční krváky, v Game Passu i v Goldu dost převládají, tak jsem rád za každou nenásilnou,i když hraji taky někdy ty střílečky. Ale zdá se mi jich nějak moc. Stále čekám v GP a v Goldu na nějaké hry bez násilí a je jich málo.

Ale teď k Talos Principle, zajímá mě zda jsou ve hře nějak důležitý ty QR kódy a počítače, anglicky neumím, tak nevím o co v těch počítačích jde. Mám prošlé A, B i C až do 8 a ze všech místností si nevím rady jen se čtyřmi hádankami z C. Budu muset využít nápovědu. Ale ty QR by mě zajímali, zda to má nějaký větší význam ve hře.

Sbírání Hvězd co jsem viděl v ukázkách, tak dost jich je docela šílenost, když se sbírají třeba přes dvě komnaty, to nechápu jak má na to člověk přijít sám, že třeba ve vzdálené jiné místnosti svítí červený zdroj, který není téměř vidět a dá se zaměřit pouze z jediného konkrétního místa, ale základní hádanky jsou docela fajn.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu