Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Plynulost her


PugLife

Otázka

Dobrý den, 
Mám otázku, koupil jsem si PS4 slim a na něj nějaké hry např.: Fifa 20, For Honor, Naruto Ultimate Ninja Storm 4, Detroit Become Human a pak mám nějaké hry z PS+ jako třeba Fall Guys. No a můj problém je, že když hraju např.: Fifu 20 nabo Naruta, tak je obraz a celkově hra plynulá no a pak když zapnu třeba Detroid, Fall Guys nebo For Honor, Ratchet and Clank, tak obraz není plynulý jako ve Fifa 20. Tv mám novou ani né  3 měsíce a hry by měli být v 60hz. Toto je má první konzole, tak se ptám jestli je to normální nebo ne, protože když jsem se koukal na videa na youtube na porovnání obrazu nebo na gameplay té hry (např.: Ratchet and Clank) tak na videu by obraz krásně plynulý a u mě je takový kousavý/neplynulý. Tak jestli to jde nějak vyřešit nebo to je normální. Předem děkuji za odpověď. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Prvne bych urcite dal TV do game modu, aby se vypnuli veskere ty kraviny co ta TV s tim obrazem dela coz by mohlo zpusobovat to trhani. For Honor, detroit a Ratchet and clank urcite v 60fps nejedou, ty jedou ve 30fps, jako naprosto vetsina her. Konkretne, ale treba ta fifa jede v 60fps.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu