Marr Odesláno Srpen 27, 2020 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2020 Ahoj, před pár měsíci jsem si zakoupil novou televizi Samsung "55, bohužel po velice krátké chvíli v ní začalo jakoby praskat. A to velice hlasitě, je to velmi otravné a u výrobku za 16 tisíc korun si nepředstavuji, že po několika týdnech užívání se objeví vada, jež brání bezproblémovému používání. Děje se to při zapnuté i vypnuté TV. Pročítal jsem všechny ty internety, dokonce jsem volal na podporu, kde mi řekli, že praskání není závadou, ale jedná se o rozpínání a smršťování materiálu, který se zahřívá od zdroje. Máte někdo podobnou zkušenost? Stojí za to uvažovat o reklamaci? Ještě dodám, že televizi mám postavenou u okna, nevím, jestli na to může mít vliv i tato skutečnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Srpen 27, 2020 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2020 Přijde mi to jako normální věc. Šasi TV jsou z plastu a při zahřátí dochází k rozpínání a smršťování v nepatrném poměru, takže TV si přirozeně sem tam lupne. Pokud ti na telku od okna svítí sluníčko, tak to taky není uplně dobrá věc, sluneční svit ti může po čase krásně vyšisovat barvu či v extrémníém případě poškodit nepatrně plast. Každopádně reklamaci ti na lupání TV neuznají. Z mé zkušenosti po pár hodinách hraní a vypnutí TV to prostě sem tam lupne. Záleží také jak třeba ve výrobě dotáhli šroubky. Být tebou bych tomu nevěnoval pozornost, určitě ti nebrání užívání okolnost občasného zapraskání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Srpen 27, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2020 Díky za reakci. Bohužel to lupání je docela častý, odhadem i několikrát do hodiny. Nicméně teď o víkendu se stěhuji a telku už u okna mít nebudu, tak třeba se to zlepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.