jjjoshua Odesláno Září 5, 2020 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2020 Zdravím, pred chvíľou som sa inštaloval nový FW 10.1.0 cez ChoiDujourNXv 1.02 pričom mám SX OS 3.0.4. Keď inštalácia došla na koniec, klikol som na reboot a obrazovka stmavla. Odvtedy nemôžem Switch nijak spustiť a začínam panikáriť Celú SD kartu som si predtým zálohoval ale akosi neviem k čomu mi to je, keď Switch nejde nijak spustiť Nevie niekto čo s tým mám urobiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Září 5, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2020 Zdravím, čím/jak zavádíš payload? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dat88 Odesláno Leden 31, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2021 V 5. 9. 2020 at 22:39, spenat napsal: Zdravím, čím/jak zavádíš payload? Ja zavadim SX OS a bohuzel stejnej problem akorat mne jinaka karta na FAT32 nepomohla nahral sem nani licenci stejnej FW chjodurt a pres uvodni logo SX OS se nedostanu nevite nekdo co stim?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jjjoshua
Zdravím,
pred chvíľou som sa inštaloval nový FW 10.1.0 cez ChoiDujourNXv 1.02 pričom mám SX OS 3.0.4.
Keď inštalácia došla na koniec, klikol som na reboot a obrazovka stmavla. Odvtedy nemôžem Switch nijak spustiť a začínam panikáriť
Celú SD kartu som si predtým zálohoval ale akosi neviem k čomu mi to je, keď Switch nejde nijak spustiť
Nevie niekto čo s tým mám urobiť?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.