Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Kupil sem si kartu na dobijeni at muzu ze storeho stahovat pridavky do her pac kartu bankomatni nemam tak sem si to obednal a kod mi pri zadavani napsal ze je prosly tak sem volal do teho obchodu a tam me rekly ze to budu resit ze se ozvu a furt nic takze 600 v popelnici takze zadne karty na dobijeni nekupovat jedine pres ucet ta karta ma jen 12 mesicu na to aby se spotrebovala a kdyz lezi na sklade tak jako v mojem pripade 2roky a pak vam ju poslu tak ju mozete pustit tak na sanach skopca NEKUPOVAT !!!!!!!!!!!!!!:!::!::!::!::!::!::!:

Odesláno

Nechci něco popírat, jenom bych rád přidal svojí zkušenost. Těchto karet mi už prošlo rukama dohromady něco s hodnotou kolem 5000,- Kč a NIKDY jsem neměl problém. Ono asi záleží kde to člověk koupí. Já vždycky jenom v JRC (snad můžu napsat) a tam co jsem pochopil, tak oni to nějak ''zaktivují'' a od té doby teprve běží ta lhůta jak píšeš....

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu