Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 11, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2020 Tak dneska doručeno. Patch 1.02 cca 10 GB Jsem zvědaf:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majoo200 Odesláno Listopad 12, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2020 No tak co povidej prehanej jake to je na tom dedeckovi ps4? Ja jen jestli si to mam jit dnes koupit nebo pockat az budu mit ps5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 12, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2020 Noo, je to stejne jako hraz roku 2018:) nove skilly, novej hrdina , novy nepratele. Stejne houpani na pavucine a stejnej zakladni soubojak. Mesto je ve vanocnim. Prej to neni moc dlouhe, tak uvidim. Asik bych vydrzel a koupil kompletku na ps5:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majoo200 Odesláno Listopad 12, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2020 No nedalo mi to a uz to mam doma uz jen skoncit v praci a pustit se do toho mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 12, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2020 Tak story hotovo. Opravdu spiš vetsi dlc neco ve smyslu last light pro infamouse. hraje se to dobre. Zkusim pozbirat nejake veci po meate a uvidime Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 15, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2020 Tak vyzbíráno všecko a dojeto na na ng+. Pořád bod dole za pomer cena/výkon. příbeh tak 5h. Celkový čas tak 20h. Hraje se to dobře, bojovej systém mi prijde rychlejsi nez v puvodnim SM2018, ale porad je to vicemene stejna hra. Verzi pro PS4 hodnotum 7,5/10. veřím, ze ps5 verze si zaslouzi 8.5. uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.