vochomurka Odesláno Listopad 14, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2020 Zdravím, je tu někdo, kdo ještě dělá RGH? Mám na konzoli flash, ale po nějakém čase mi odešla mechanika. Opravoval mi ji Rendis, ale opět přestala fungovat a Rendis nereaguje. Předpokládám, že RGH je v tuto chvíli nejlepší (a nejtrvalejší) řešení. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub999 Odesláno Prosinec 29, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2020 Dobrý den ano já dělám RGH https://www.facebook.com/kuba.svoboda.58/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vochomurka Odesláno Prosinec 30, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2020 Zdravím, cena a odkud jste prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 30, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2020 Podle jeho FB profilu je z Kladna A cena bude tak do 2000 i s poštou si myslím Jinak doporučuju @jakub999 ať si dopíše adresu a cenu, aspoň přibližnou do inzerátu co tu má, vyhne se aspoň takovým dotazům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub999 Odesláno Leden 5, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2021 V 30. 12. 2020 at 10:34, basildon napsal: Podle jeho FB profilu je z Kladna A cena bude tak do 2000 i s poštou si myslím Jinak doporučuju @jakub999 ať si dopíše adresu a cenu, aspoň přibližnou do inzerátu co tu má, vyhne se aspoň takovým dotazům Cenu mám do 1500 kč a cenu tam nepíšu mám na to své důvody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.