lostkojot Odesláno Listopad 28, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2020 Čau prý vyšly ofiko cz titulky. Je to pravda? Zkoušel to někdo? Je to klasicky v nastavení? Já jen jestli to mám instalovat (musím smazat nějakou jinou hru :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 28, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2020 Distributor rozeslal tiskovou zprávu, že čeština se nakonec týká opravdu jen PC a na konzolích máme alespoň zatím smůlu. lostkojot reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Červen 1, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2021 Údajně je už čeština na xboxu. Tak třeba se ještě dočkáme, než vyjde 2. Zaplať pánbůh ta s českými titulky bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červen 2, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2021 Čeština na Xboxu je, osobně vyzkoušeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Červen 2, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2021 Nemusel bych kvikat a zahrát si to na PC, ale já to mám celé protočené na PS4, pomalu všechny perky. Chtěl bych to dát ještě jednou než v prosinci koupím dying light 2. Nemusel bych kvikat a zahrát si to na PC, ale já to mám celé protočené na PS4, pomalu všechny perky. Chtěl bych to dát ještě jednou než v prosinci koupím dying light 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 2, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2021 Tak nekvíkej ( ať je to cokoliv) a zahraj si to na PC nebo xboxu. Nepřišlo mi to tedy nikdy nejak moc textové. Je tedy možné, že si to pletu s dead islandem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.