Gcko420 Odesláno Prosinec 10, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2020 Zdravím, mám takový menší problém.Když zapojím sluchátka do joysticku a jsem v partě z kámošem tak ho slyším jen na jedné straně sluchátek.Dá se to nějak opravit nebo musím pořídit sluchátka přímo na ps 4? Sluchátka jsou Razer Kraken. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 10, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2020 Zdravím. Zkoušel jsi sluchátka na jiném zařízení? Při poslechu hudby hrají obě sluchátka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gcko420 Odesláno Prosinec 10, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2020 Ano.Hlavně je používám na PC i na mobilu a jedou bez problému.Jen mě to dělá na PS4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 okajos Odesláno Prosinec 10, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2020 a co zkusit jiný ovladač?Popřípadě zkusit znova nastavit sluchátka na ps4... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gcko420 Odesláno Prosinec 10, 2020 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2020 Druhý ovladač nemám.Zkusím se ještě na to podívat dá se v nastavení vyzkoušet test? Funguje to jen když mám nastavený výstup pro sluchátka pro všechny zvuky ale když to změním na zvuk chatu tak slyším jen levou stranu sluchátek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Gcko420
Zdravím, mám takový menší problém.Když zapojím sluchátka do joysticku a jsem v partě z kámošem tak ho slyším jen na jedné straně sluchátek.Dá se to nějak opravit nebo musím pořídit sluchátka přímo na ps 4? Sluchátka jsou Razer Kraken. Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.