osirisov Odesláno Leden 6, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2021 Ahoj ,neví někdo jak opět zprovoznit připojeni na server abgx 360?Loni stary server zrušily,ale záhy se objevily na nové adrese teď http://abgx.cc teď ale nefunguje a nic nového na napojení jsem nenašel.Díky za jakékoli info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 6, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2021 Tak po chvilce googlení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osirisov Odesláno Leden 6, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2021 díky vyzkouším......já to prostě nenašel,angličtina není můj koniček.....díky ,písnu zda je vše ok tak jsem to překopal.....vše je zelené... max žluté...ale uplně nahoře mi to píše The server is online but GameNameLookup.csv is missing (404) Server je online, ale chybí GameNameLookup.csv (404) ???????????????? přesněji The server is online but GameNameLookup.csv is missing (404) Server file abgx360.dat no newer than local file - not retrieving Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osirisov Odesláno Leden 6, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2021 tak už jsem to vyřešil,jsou tam staarší zálohy než iso hry asi.....stačilo vypnout v nastavení....options/include the CSV a vše frčí jak má,alespoň první hra prošla v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.