Hrubeš Odesláno Leden 11, 2021 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2021 Dobrý den chci se zeptat zda je normální, když je levá analogová páčka volnější než pravá? Jestli se to stane i s tou druhou analogovou páčkou a bude to v pořádku. Děkuji. Citovat
0 okajos Odesláno Leden 11, 2021 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2021 no normální to asi nebude...já mám dva ovladače a páčky jsou na tom po několik let stále stejně a to na nich hrají i sedmiletý-ten je v pohodě ale u toho čtyřletého tam je problém...nevysvětlíš že to nesmí tak vyloženě vylamovat...v zápalu hry mám někdy dojem že bude po ovladači ale zatím jsou oba v pořádku...moc to už neřeším protože čekám na ps5 a moji starou konzoli mají slíbenou... Citovat
0 Kamel Odesláno Leden 11, 2021 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2021 Ono je to asi spíš subjektivní pocit. Rukou mi prošlo hodně ovladačů od xboxových, peskových a vlastnil jsem i switch. Pokud ta páčka funguje jak má, vůbec bych to neřešil. Ze zkušenosti, tak xboxové, ps4 ovladače měly mírné vůle. Nejhorší byl switch lite, u kterého se páčky vyklaly, ale vše fungovalo, žádné problémy s odezvou nebo tak. Pokud tě to vyloženě se re, tak ovladač prodej a kup nový. Já osobně bych to neřešil. Citovat
Otázka
Hrubeš
Dobrý den chci se zeptat zda je normální, když je levá analogová páčka volnější než pravá? Jestli se to stane i s tou druhou analogovou páčkou a bude to v pořádku. Děkuji.
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.