Hrubeš Odesláno Leden 11, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2021 Dobrý den chci se zeptat zda je normální, když je levá analogová páčka volnější než pravá? Jestli se to stane i s tou druhou analogovou páčkou a bude to v pořádku. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 okajos Odesláno Leden 11, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2021 no normální to asi nebude...já mám dva ovladače a páčky jsou na tom po několik let stále stejně a to na nich hrají i sedmiletý-ten je v pohodě ale u toho čtyřletého tam je problém...nevysvětlíš že to nesmí tak vyloženě vylamovat...v zápalu hry mám někdy dojem že bude po ovladači ale zatím jsou oba v pořádku...moc to už neřeším protože čekám na ps5 a moji starou konzoli mají slíbenou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kamel Odesláno Leden 11, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2021 Ono je to asi spíš subjektivní pocit. Rukou mi prošlo hodně ovladačů od xboxových, peskových a vlastnil jsem i switch. Pokud ta páčka funguje jak má, vůbec bych to neřešil. Ze zkušenosti, tak xboxové, ps4 ovladače měly mírné vůle. Nejhorší byl switch lite, u kterého se páčky vyklaly, ale vše fungovalo, žádné problémy s odezvou nebo tak. Pokud tě to vyloženě se re, tak ovladač prodej a kup nový. Já osobně bych to neřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Hrubeš
Dobrý den chci se zeptat zda je normální, když je levá analogová páčka volnější než pravá? Jestli se to stane i s tou druhou analogovou páčkou a bude to v pořádku. Děkuji.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.