Vesly Odesláno Leden 11, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2021 Dobrý den, dětem jsem zakoupil použitý XBOX s několika hrami na stávajícím účtu. Co potřebuji : zajistit, aby o ně nepřišly Přečetl jsem toho hodně, ale nikde nic co by mi pomohlo. Evidentně špatně hledám. Prosím o radu jak o hry nepřijít Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 11, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2021 Takže jsi koupil Xbox i s účtem? Tak potřebuješ samozřejmě email, heslo k tomu účtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vesly Odesláno Leden 11, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2021 Dostal jsem email ke konzoli a heslo he konzoli. Na email se ale normálně nedostanu ( do klasického emailu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 11, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2021 Vtom případě bych se dal na modlení:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vesly Odesláno Leden 11, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2021 Modlení není moje silná stránka Pokud mi dotyčný poskytne heslo na email, mám možnost si v XBOXu změnit tento email na svůj, aniž bych přišel o hry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Leden 12, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2021 Pokud ti dotycny poskytne mail (i když o tom dost pochybuju, vsadim se, ze to bude jeho jediny mail), tak sice muzes pridat svůj, ale ten jeho zustane porad uvedeny, takze hry si muze „vzit“ kdykoliv zpatky. Ja osobne ti doporucuji vyuzit akci na Game Pass, kdy za cenu Goldu +26Kc muzes mit Ultimate na 3 roky a jenom samotny Ultimate obsahuje nejakych 360her na Xbox a 150her na PC. Navíc každý mesic dostavas 4 hry „zdarma“. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vesly Odesláno Leden 26, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2021 Díky za nabídku, zatím ji nevyužiju.Já to tom vůbec nehraju. A děti hrajou pořád jen jednu blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek389 Odesláno Září 17, 2021 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2021 Ahoj, prosím ta, ako si doriesil ten mail, účet alebo heslo? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.