Vesly 14 Posted January 11 Report Share Posted January 11 Dobrý den, dětem jsem zakoupil použitý XBOX s několika hrami na stávajícím účtu. Co potřebuji : zajistit, aby o ně nepřišly Přečetl jsem toho hodně, ale nikde nic co by mi pomohlo. Evidentně špatně hledám. Prosím o radu jak o hry nepřijít Děkuji Quote Link to post Share on other sites
Junior Moderators basildon 143 Posted January 11 Junior Moderators Report Share Posted January 11 Takže jsi koupil Xbox i s účtem? Tak potřebuješ samozřejmě email, heslo k tomu účtu. Quote Link to post Share on other sites
Vesly 14 Posted January 11 Author Report Share Posted January 11 Dostal jsem email ke konzoli a heslo he konzoli. Na email se ale normálně nedostanu ( do klasického emailu) Quote Link to post Share on other sites
Junior Moderators mirai_trunks 429 Posted January 11 Junior Moderators Report Share Posted January 11 Vtom případě bych se dal na modlení:) Quote Link to post Share on other sites
Vesly 14 Posted January 11 Author Report Share Posted January 11 Modlení není moje silná stránka Pokud mi dotyčný poskytne heslo na email, mám možnost si v XBOXu změnit tento email na svůj, aniž bych přišel o hry ? Quote Link to post Share on other sites
jirik 123 Posted Tuesday at 07:00 AM Report Share Posted Tuesday at 07:00 AM Pokud ti dotycny poskytne mail (i když o tom dost pochybuju, vsadim se, ze to bude jeho jediny mail), tak sice muzes pridat svůj, ale ten jeho zustane porad uvedeny, takze hry si muze „vzit“ kdykoliv zpatky. Ja osobne ti doporucuji vyuzit akci na Game Pass, kdy za cenu Goldu +26Kc muzes mit Ultimate na 3 roky a jenom samotny Ultimate obsahuje nejakych 360her na Xbox a 150her na PC. Navíc každý mesic dostavas 4 hry „zdarma“. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts