Vdufka Odesláno Leden 22, 2021 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2021 Koupil sem digitální verzi cod bo4 na kamosovem xboxu mi jede normálně rozjet po internetu ale na mim ne nevíte mi poradit čím to je nebo jak to opravit? Dekuji Citovat
0 Junior Moderators basildon Odesláno Leden 22, 2021 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Leden 22, 2021 Hra je vázána na účet na kterém si hru aktivoval/koupil, takže si myslím že jsi hru aktivoval u kámoše na jeho účtu a jelikož byl přihlášený nebo byl jeho Xbox nastavený jako Home, tudíž si mohl u něj hrát. Abys mohl hrát i u sebe doma, musel by ti kámoš dát své přihlašovací údaje k jeho účtu, ty bys je zadal, přihlásil ho a pak mohl hrát i ty. Citovat
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 22, 2021 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Leden 22, 2021 Pripadne chyba poskytovatele netu. Zkus xbox pripojit na hotspot na mobilu zda se hra pustii. Citovat
Otázka
Vdufka
Koupil sem digitální verzi cod bo4 na kamosovem xboxu mi jede normálně rozjet po internetu ale na mim ne nevíte mi poradit čím to je nebo jak to opravit? Dekuji
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.