Sunfig Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Takže.. 1.Můžu stahovat demoverze ikdyž nemám "gold" účet? 2.Jak je omezenej ten trial bf 1943? A jde hrát bez "gold" účtu? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 1. Ano,ale ti co mají GOLD účet mohou stahovat dema v předstihu :) 2. Nevím nehrál jsem,ale nejspíš to je prostě demo,které může stahovat i free účet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.a.c.o Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Takže..1.Můžu stahovat demoverze ikdyž nemám "gold" účet? 2.Jak je omezenej ten trial bf 1943? A jde hrát bez "gold" účtu? Diky 1. muzes stahovat dema, ale pokud vyjde nejake nove, musis tyden poctak. prednost maji gold uzivatele 2. snad poradi nekdo jinej, myslim, ze trialka je jenom jedna mapa, ale nevim presne. Kadzdopadne na hrani pres XBL potrebujes gold vzdy, i v pripade trial verze nejake hry. Stahnout si to ale muzes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vena1893 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Mám taky pár otázek. Mám Xbox od Vánoc. Mám u něj i ethernet kabel, a nevím jak mám zprovozmnit xbox live, ethernet kabel stačí strčit do routeru a do xbox a na PC nemusím nic nastavovat nebo jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Ano , stačí propojit xbox s routerem . Na PC nic nemusíš nastavovat , ale na live se připojíš podle tohoto nívodu : http://console-forum.net/tema/97776-faq-xbox-live-zeptej-se-dostanes-odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vena1893 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Jasný, a ještě jedna otázka, vytvořil sem si účet na xbox.com, tak to se pak přihlásím asi žejo? a jak je to s Géčkama? Teď mám nějakejch 300G a ty géčka musím nasbírat v online hře abych je měl v tom obrázku jak mám v popise? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Jasný, a ještě jedna otázka, vytvořil sem si účet na xbox.com, tak to se pak přihlásím asi žejo? a jak je to s Géčkama? Teď mám nějakejch 300G a ty géčka musím nasbírat v online hře abych je měl v tom obrázku jak mám v popise? Podle toho návodu si založíš účet na live přímo přes konzoli . S Géčkama nevím , ale asi ano . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vena1893 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Yeah! :) Takže ten účet co sem si založil na xbox.com je mi k ničemu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becks7234 Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Zdarec.pokud sis založil už učet přes pc.tak už ho máš hotovej.jak máš na konzoli vytváření profilu tam jen stačí vyplnit emailovou adresu a heslo které jsi dával na xbox.com a to tě automaticky přihlásí.co doporučuji kupovat si gold kupony.nedávej si platbu kreditný kartou a obzvlášt automaticky,pak stím máš problémy jinak pro sunfiga stahovat se dá normálně i když máš silver učet.můžeš i chatovat ale hrát online ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vena1893 Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 a ten gold kupon je tohle? http://aukro.cz/xbox-live-gold-rocni-999-kc-cesky-ostatni-i1423614275.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 Takže..1.Můžu stahovat demoverze ikdyž nemám "gold" účet? 2.Jak je omezenej ten trial bf 1943? A jde hrát bez "gold" účtu? Diky Asi uz si to zjistil ,kazdopadne ten trial BF1943 je omezen casove :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
becks7234 Odesláno Leden 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2011 a ten gold kupon je tohle? http://aukro.cz/xbox-live-gold-rocni-999-kc-cesky-ostatni-i1423614275.html Ano máš gold na 1měsíc,3měsíce,1rok,a 2 nebo 3 roky.ted si nejsem jistej.ale jestli chceš napřed zkusit jaký to je tak napřed 1měsíc.ale záleží to na tobě.každopádně http://www.xbox.com/cs-CZ/Live/JoinLIVE/Home tady máš vše popsané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.