PEchiOnlajn Odesláno Leden 29, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2021 Zdarec, Oprášil jsem staré PSP upgradoval na 6.61 udělal perma flash podle zdejších návodů a .... psp hry fungují všechny, a psx-psp některé .. například Metal Gear solid nebo Resident Evil 1 se spustí, Resident Evil2 Resident Evil 3 nikoli, RE2 zůstane black screen, RE3 ukáže ten druhej černej screen (SCEE) a pak už se to nehne ale vím že se jendá o funkční verze image který jsem kdysi hrával. Kde je zakopaný pes? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 30, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2021 Čaues, problém je téměř s jistotou v POPS. Vygoogli si POPSloader, který zajišťuje kompatibilitu s prakticky všemi PSX hrami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchiOnlajn Odesláno Leden 31, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2021 Za boha to nemůžu rozchodit .. nakopíroval jsem to tam kde to má bejt, přepsal linku v texťáku .... když držim R při zapínání ten loader se nepustí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchiOnlajn Odesláno Únor 3, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2021 Tak dalo to nějakou práci a podařil ose mi pogooglit nejnovější verzi a už hraju hh .. díky za nasměrování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.