martanius Odesláno Březen 5, 2021 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2021 Teprve nedávno jsem se dostal k této hře a opravdu mě chytla a baví mě. Párkrát jsem jí dohrál a divil se, že na ní nikdo nevytvořil češtinu. Rozhodl jsem se zapátrat a podařilo se mi z různých fór sehnat potřebný soft k exportu a importu textu/fontů. Nyní zbývá jen překlad. Nechci nic slibovat, textu je hodně (cca 1800 normostran), ale budu se snažit překlad dokončit. Postup: 2 078 / 47 373 řádků (4,39%) Probíhá překlad cutscén (58,02%) Časem se pokusím také vytáhnout ze hry textové textury (např. texty pod číselníkem ke dveřím do základy Coon and Friends atd....) a pokud se zadaří, budu potřebovat jedině nějakého schopného grafika, který textury počeští. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daarxwalker Odesláno Květen 2, 2021 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2021 Rad ti pomohu s prekladem i pripadne grafikou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markan Odesláno Květen 14, 2021 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2021 Zdar a sílu, na češtinu čekám jako na smilování boží!! Rád finančně podpořím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DonKichotCZ Odesláno Prosinec 5, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2022 Jestli hledáte nějaké české nadávky tak rád podpořím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 6, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2022 zakladatel je naposled online duben 21. Myslím, že to vzdal a nepotřebuje žádné nadávky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martanius Odesláno Leden 19, 2023 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2023 Na češtině se stále dělá, i když to jde pomalu. Nicméně je přeloženo asi 3/4 titulek ve hře a polovina z menu. Textury byly již předělány a i když dostat je do hry byla celkem výzva, nakonec se mi podařilo najít jeden způsob. Pomoc se již také našla a zatím další nepotřebuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.