ggwp Odesláno Květen 17, 2021 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2021 zakoupil jsem nový ovladač xbox One X (S) a používám ho na PC s Win10. Nedaří se mi ale aktualizovat firmware tohoto ovladače ve Win10. Nelze se tak dostat do nastavení aplikace "příslušenství pro Xbox" Nevíte někdo kde by mohl být problém? Zkoušel jsem aktualizovat Win ale nepomáhá. Aplikace informuje že je nutná aktualizace ovladače. To odsouhlasím a potvrdím že chci aktualizovat firmware. Objeví se progressbar ale ten skončí na 0% a nic se evidentně neděje. Nechám to třeba půl hodiny a pořád 0%. Ještě mě napadlo zkusit aktualizovat přes XboxOne nebo X ale ten nemám ani nikdo v okolí. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Květen 17, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2021 Zde máš návod jak aktualizovat i ve Win10 https://support.xbox.com/cs-CZ/help/hardware-network/controller/update-xbox-wireless-controller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggwp Odesláno Květen 18, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2021 Právě ve Win10 mi ovladač nejde aktualizovat. Postupuju přesně podle toho návodu přes aplikaci "příslušenství pro Xbox". Ta hlásí že je nutná aktualizace, ale progres se zastaví na 0% a aktualizace neproběhne. Nedělá to vůbec nic. Zkoušel jsem bezdrátově a přes USB. Napadlo mě to aktualizovat na nějakém Xboxu ale nikdo z okolí ho nemá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 18, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2021 Mas posledni aktualizaci windows? Kamos to resil pred casem a neslo mu to bo nemel nejnovejsi vokna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggwp Odesláno Květen 18, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2021 Mám nejnovější verzi 20H2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggwp Odesláno Květen 19, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2021 Lze aktualizovat firmware nového ovladače Xbox One X na Xbox ONE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.