iamarcher23 Odesláno Květen 27, 2021 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2021 ahoj,odešla mi mechanika u ps4,koupil jsem novou a když jsem jí namontoval,nežere mi dvdčka....nevíte někdo co s tím?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Květen 27, 2021 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2021 Nejsem si úplně jistej ale mám dojem že mechanika musí nějak kódově sedět s deskou takže by se měla sehnat úplně stejná jako byla předtím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 iamarcher23 Odesláno Květen 27, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2021 aha,tak ok.už jsem to rozchodil.dvd to vezme,načte,nainstaluje hru(mafie) ale když to chci spustit hodí to aplikaci nelze spustit chyba(CE-32888-2) to možná bude tím že nesedí s tou deskou...nebo nevíš co s tou chybou prosim tě?ale díky oprava je to chyba CE-35888-2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Květen 27, 2021 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2021 Ahoj, mrkni sem https://tronicsfix.com/blogs/news/ps4-ce-35888-2-error-code Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
iamarcher23
ahoj,odešla mi mechanika u ps4,koupil jsem novou a když jsem jí namontoval,nežere mi dvdčka....nevíte někdo co s tím?díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.