ArmCore Odesláno Červen 12, 2021 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2021 Zdarec. Mám One X limitovku. Jde o to, že je od kámoše a já nemůžu tím pádem hrát hru, která je k dané limitovce. Neví někdo, jak tu hru mužů odinstalovat. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 12, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2021 Jak nemůžeš hrát hru? jako, že kamoš koupil OneX byla ktomu hra=nejlepe jenom digi kód a ten on aktivoval na svuj ucet a ty ted hrajes na svem uctu na jeho xboxu a ta hra ti nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Červen 12, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2021 No já to pochopil tak, že dotyčný koupil Xbox od kámoše, limitovanou edici ke které byla digi hra a jelikož nemá heslo k účtu od kámoše, tudíž není přihlášený kamosuv účet na který je vázána hra, tak si hru nezahraje a hru by rád odinstaloval a nejde mu to, což je divné Mělo by stačit najet na hru a zmáčknout na ovladači tři carky a vybrat odinstalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ArmCore Odesláno Červen 13, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2021 Ahoj, zkoušel jsem a bez reakce před 17 hodinami, mirai_trunks napsal: Jak nemůžeš hrát hru? jako, že kamoš koupil OneX byla ktomu hra=nejlepe jenom digi kód a ten on aktivoval na svuj ucet a ty ted hrajes na svem uctu na jeho xboxu a ta hra ti nejde? Ano, jedu na svůj účet a hra je vázána na první účet, který ji aktivuje. Je neprodejná. Tím pádem mi zabírá místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Červen 13, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2021 To je nějaké divné chování A co takhle hodit Xbox do tovarka, mělo by se smazat vše a máš čistou konzoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ArmCore Odesláno Červen 13, 2021 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2021 (upraveno) před 8 hodinami, basildon napsal: Teď jak mám plný terovy harddisk Upraveno Červen 13, 2021 uživatelem basildon Dodržuj pravidla prosím a necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Červen 13, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2021 Nemusíš teď, můžeš to udělat zítra, pozítří, za měsíc či za rok, ale asi ti nic jiného nezbyde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ArmCore
Zdarec. Mám One X limitovku. Jde o to, že je od kámoše a já nemůžu tím pádem hrát hru, která je k dané limitovce. Neví někdo, jak tu hru mužů odinstalovat.
Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.