SoukkY Odesláno Červenec 26, 2021 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2021 Ahoj, chtěl jsem se zeptat zda jdou připojit sluchátka od PC k Xboxu přes redukci aby mi fungoval i mikrofon. Už jsem koupil i redukci https://www.tsbohemia.cz/gembird-rozdvojka-jack-3-5mm-na-2x3-5mm-m-f-10cm-audio_d216928.html Zkouším to už půl dne a vůbec si nevím rady, aby mě konečně začali lidi slyšet. Díky moc za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechmen Odesláno Prosinec 8, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2021 Nevím co pořád vymýšlite chujoviny. Prostě si koupím sluchat bez redukce. Já jsem nedávno koupil série a mohu říci že hned jak dojde ps5 půjde to do koše. Když pominul fakt že to je hnůj nelze už opomenout že Československa hráčská komunita na Xboxu je retardovaná. Tango23 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Prosinec 9, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2021 Czechmen: zase pises hovadiny? Nebo mas potrebu vyvolavat flame? Xbox Series X je vykonnejsi konzole nez PS5, hraní na ní je daleko levnejsi nez PS5 a hrát lze na Xboxu více her nez na PS5. Tango23 a basildon reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Prosinec 9, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2021 @jiriknerozčiluj se, tento uživatel má 3 příspěvky, z toho dva nadavaji na Xbox a jeho úplně první příspěvek mluví za vše Tango23 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Prosinec 10, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2021 tak tím se vše vysvetluje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.