6avastano Odesláno Srpen 23, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2021 Ahoj mám tu 2 kupóny Nechám 800 Kč za jeden , nebo 1500 za oba . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sukacek Odesláno Srpen 27, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2021 Ahoj, tak se chci s Vámi podělit o zkušenost s tímto prodejcem. V úterý jsem ho kontaktoval, že odkoupím oba kupony za 1500,-. Prodejce chtěl platbu přes Paypal, tak sem mu vyhověl a odeslal peníze. Prodejce mi napsal, že kody odešle do dvou hodin, za dvě hodiny (ještě v úterý) poslal jeden s tím, že druhý pošle druhý den. Ve středu, čtvrtek ani dnes žádný kod nedorazil, na zprávy prodejce nereaguje i když je vidět, že zde byl aktivní. Psal sem mu, že jestli druhý kupon prodal jinde at mi vrátí půlku peněz na Paypal, ale žádná reakce. Takže mě kupon v hodnotě 1000,- vyšel na 1500,-. Ještě uvedu jeho kontaktní údaje, abyste se vyvarovali podvodu: email: simpi97@seznam.cz jméno: Šimek Stanislav Samozřejmě pokud mi kupon zašle a uvede rozumný důvod proč nekomunikoval, rád se mu zde omluvím... Martin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 27, 2021 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2021 U prodejcu s nulovym feedbackem doporucuju platbu az po zaslani kuponu. Pokud by se problem nevyresil, dej vddet, vyzvu ho k naprave, pripadne mu muzeme zablokovat ucet, vcetne budoucich duplicitnich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrhopa Odesláno Srpen 27, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2021 Myslím že to bude zvonek číslo 4 , bráno od vrchu. basildon, Marr, perrek a 3 others reagoval na 1 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Srpen 27, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2021 Obchodoval jsem s ním jednou už před nějakým časem a v pohodě poslal kody předem. V pondělí mě oslovil znovu a takhle to dopadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sukacek Odesláno Srpen 27, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2021 to yanek71: díky za příspěvek... teď už mi je jasný, že je to podvodník... ponaučení pro příště... zkoušel sem mu psát x zpráv, vůbec nereaguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 30, 2021 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2021 @6avastanokontaktoval me kupujici, ze stale nereagujes. Prosim o napravu a zadam o zpetnou vazbu do dvou dnu, zda byl spor vyresen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 30, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2021 Pokud jsi poslal penize pres paypal, tak reklamuj platbu refund do 21 dní je to pohoda a rychlovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sukacek Odesláno Srpen 30, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2021 2 headhot: to mám dát prosím tě Nalásit problém... díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 1, 2021 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2021 Ucet blokovan, dokud uzivatel obchod nedokonci nebo nevesti penize. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts