KOSScz Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 jupí našel jsem program na podepisovaní hb her atd... http://www.pspzone.sk/news.php?readmore=2070 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 už pracujou i na podepsani henu aby šel z XMB menu spuistit xD http://www.pspzone.sk/news.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3VL3R Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 jen tak dál :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 jj skoušel jsem to otevřít a skusit něco podepsat ale nefaka mi to skuste to vy a když takl to upněte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 kvůli nějakýmu zatím neznámýmu důvodu fungujou po "podepsání" jen malý programy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 mě nejde podepsat ani Jelly Car Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrianVandetta Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 No,vy chcete patchnout/signout hry/hen atd a... víte že to neni úplně dokonalý? HB hra/program nesmí zasahovat do F0/F1,... a ani připojení k netu ale i některý jiný věci.Takže HEN patchne jenom ten kdo Kirk Keys zná! takže si počkejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 ALe Jelly do ničeho nezasahuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrianVandetta Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 ALe Jelly do ničeho nezasahuje "ale i některý jiný věci." Stačí? neni to prostě ještě tak dokonalý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrianVandetta Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Teď sem zkusil svojí HB(podobnej Hello World jako je v příkladu) a funguje. Škoda že to tak nefunguje u všech :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3VL3R Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Už je podepsaný i HEN pro FW 6.35 (Signed 6.35 PRO HEN), nicméně nedoporučuji aktualizovat, jelikož se určitě objeví v nejbližších dnech (hodinách?) pro 6.20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrianVandetta Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Už je FIX pro chyby .. http://wololo.net/talk/download/file.php?id=261 a používá se to na data.psp! EDIT: HBL už je otestovaný a načte se i bez patapona,bohůžel nic nedokáže nahrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 mě nejde podepsat ani Jelly Car Chyba bude na tvý straně, tady máš podepsanou verzi: http://www.multiupload.com/RDST6YE43C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 to už je podepsany i HBL? tak a je to i na 6.20 podepsany nebo jenom na 6.35? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 hele nevim jak vam, ale ja jakmile spustim ten 5.03 signed chickhen, tak se mi spusti rovnou 5.03 Prometheus-3 (kterej sem tam mel uz predtim) aniz bych ho jakkoli nahazoval mate to taky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cip Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 JJ, je to luxus ..všechny pluginy funkční i CXMB téma je rovnou zaplé ,prostě krása..všechno jede jak má....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2011 Může pls někdo vyzkoušet tuhle mnou podepsanou homebrew na OFW 6.XX a dát vědět jestli ji spustil nebo ne? Jedná se o Recovery Flasher 1.60, ale mě to bohužel na 5.50 GENu nejede a na OFW Update nemám náladu, díky. PS: Pokavaď to pojede, nikdo mě nepřeběhne a bude zájem tak zítra můźu udělat návod jak se HBs podepisují. :) http://www.multiload.cz/stahnout/381934/r160_s_rzzr-rar/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 hele nevim jak vam, ale ja jakmile spustim ten 5.03 signed chickhen, tak se mi spusti rovnou 5.03 Prometheus-3 (kterej sem tam mel uz predtim) aniz bych ho jakkoli nahazoval mate to taky ? Me to funguje uplne stejne az jsem cumel a hry jdou.(Mam PSP 3000 FW 5.03 ) Takze parada a za zadny jiny program nemenim takhle me to uplne staci.Aspon nemusim delat blbosti s obrazkama.Max. az casem vyjde CFW 6.35 tak pro radost si to tam dam .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 a je ten podepsany HBL i na ofw 6.20? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 k čemu HBL my god? doufám že až vyjde TN HEN C tak že už vyjde podepsanej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrianVandetta Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Mam tu takovou.. radu.Potřebujete prxEncrypter.exe kterej je obyčejně když to stáhnete(asi ve složce PSPSDK v nějakej podsložce).. Pak PBP Unpacker kterej je volně ke stažení + fix-relocations . Napřed si otevřete v PBP Unpackeru HB a soubory jako data.psp,param.sfo a všechny co tam sou někam uložíte. přes fix-relocations.exe fixnete data.psp . Nakonec vytvoříte přes PBP Unpacker novej EBOOT do kterýho šoupnete všechny data ..pak jenom přes prxEncrypter.exe signete eboot kterej nahradíte za starej. Pokuď sem tu napsal něco špatně tak stačí napsat sem nebo PM a já to opravim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.