panplyn Odesláno Září 23, 2021 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2021 Nazdar, mam hlasku ked ked spustim rcm loader ze fusee bin is missing. Mam na sd karte nahrate fusee mtc a fusee secondary ked tam vlozim fusee.bin co som si stiahol tak mi vypise error. Neviem kde robim chybu. Pouzivam rcm loader. dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Září 26, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2021 Ahoj, co používáš za verzi Atmosphere? Od verze 1.0.0 se měnil payload - na první pohled mi přijde, že používáš payload pro novější verzi Atmosphere, než máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
panplyn
Nazdar, mam hlasku ked ked spustim rcm loader ze fusee bin is missing. Mam na sd karte nahrate fusee mtc a fusee secondary ked tam vlozim fusee.bin co som si stiahol tak mi vypise error. Neviem kde robim chybu. Pouzivam rcm loader. dakujem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.