Elza12 Odesláno Listopad 19, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2021 Dobrý den mám dotaz koupila sem plus ale myslela sem ze je to na ps4 a ne na účet jen mne jde to nějak udělat aby to měli všichni na té konzoli děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Listopad 19, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2021 Já myslím, že ps plus mohou užívat všichni uživatelé na konzoli, pokud ho má jeden zaplacený, pouze musí být konzole nastavena jako primární, pak můžou využívat výhody ps plus všichni uživatelé, kteří se na té konzoli přihlásí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 19, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2021 Záleží co chceme využívaz: Stáhnout hry z ps plus může jen hlavni primatni ucet, ale hrat vsichni. ukladat sejvy do cloudu jen hlavni a hrat multak vsichni. ale opravdu mastavit jako primarni je nutno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.