puncel Odesláno Listopad 29, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2021 ahojte prosim jsem starsi pan, a uz se fakt na tohle nechytam. mame PS3, hravame se synem. odesla nam CD rom, proste nenacita.takze vsechny CD co jsem mneli jsou zbytecny. rozebral jsem ji, vycistil ale nepomohlo. takze existujeme len na demo hrach a par her co jsem si koupili. vubec nevim jak to funguje, kdysi sem si dal CHIP do PS1 a mnel napalene CD. tedka bych chtel neco podobniho do PS3. bud stahovat nekde zdarma hry, nebo nejak prejit z DEMo verzi na plne. nebo co se jeste da? nechte se mi kupovat na store plne hry za penize. klidne pošlu za ochotu nejakou tu flasku a i penize za to ze mi date navod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 2, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2021 Zdravím, všechny verze PS3 jsou hacknutelné, nicméně pokud těmhle věcem nerozumíš, doporučuji to spíš nechat na někom, kdo ví, co dělá. Není to sice kdovíjak složité, ale pokročilejší znalost je prostě nutná. okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.