OrHoro Odesláno Prosinec 16, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2021 Ahoj, přátelé, jsem úplný nováček a šťastným novopečeným majitelem PS4 Pro (pro děti, ale snad k tomu taťku občas pustí???). Koupil jsem kupón do PS Store (Wallet). Je možné předplatné na PS+ koupit z Walletu, nebo jen z kreditky? Samozřejmě nejprve aktivuji ten trial, když už tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Prosinec 16, 2021 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2021 Nad tímhle jsem taky přemýšlel, ale poněvadž je to subscriptions, tak myslím, že potřebuješ minimálně dvounásobek částky ps plus, tedy 780kč teď ve slevě a další rok dalších 780kč, nebo standardně těch 1560kč co stojí ps plus běžně. Z toho co jsem se dočetl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 16, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2021 myslím, že plusko lze zaplatit z peněženky, ale musíš mít přidanou i jinou metodu platby, kartu nebo paypal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.