Maxdead Odesláno Leden 14, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2022 Zdravím, jak se dá pořešit game pass za nějakou rozumnější cenu, než oficiálně? Dá-li se vůbec. Na aukru je k dostání ultimate verze na 13 měsíců za cca 150 Kč měsíčně, což už je slušný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 14, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2022 Pokud jsi nikdy neměl Gamepass Ultimate tak ti ho určitě MS nabízí minimálně na měsíc až 3 měsíce za 26Kč, takže doporučuji koupit max na 3 roky Gold za levno, a poté koupít Gamepass Ultimate na ten mesic ua 26Kc a tim se ti povýší a změní Gold na Gamepass Ultimate na celou dobu co máš aktivní Gold. Tím pádem té vyjde Gamepass Ultimate na +- 2500Kč na 3 roky, záleží za kolik koupíš roční Goldy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxdead Odesláno Leden 14, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2022 No, já si to ale blboun aktivoval na měsíc za těch 25 Kč....tak jedině jiný účet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 14, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2022 A nebo počkat až to vyprší, nabízí to pořád a nebo si zaplatit Gamepass Ultimate za plnou cenu na měsíc po aktivování Goldu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Leden 14, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2022 Já mám 4 účty v Xboxu a vždycky na nějakej dostanu měsíc za 25 Kč. Někdy i dokonce 3 měsíce. Vyšlo mi to zatím pokaždý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxdead Odesláno Leden 15, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2022 A jak je to pak s hrami....uloženými pozicemi, když se přepínáš mezi účty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Leden 15, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2022 Hraju jenom na svém účtu. Ty ostatní používám jen k nákupu toho gamepassu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxdead Odesláno Leden 17, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2022 Tak to ten účet musíš nějak sdílet, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Leden 17, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2022 Jsem přihlášený na jedné konzoli. Nic jinýho jsem nedělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Leden 17, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2022 Jak uz tady zaznelo, nejlepsi cesta je koupit Gold na 3 roky a ten pak za 26Kc (nebo 339kc to jestli jsi tuhle akci uz jednou vyuzil) jej zkonvertovat na Ultimate. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrzlamal Odesláno Leden 21, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2022 Teď jsem to dělal na 3 roky a vyšlo mě to na cca. 3500 korun. Koupit 3x roční gold (třeba na instant gaming cca. 1100 Kč), zaktivovat a potom koupit jeden měsíč GP Ultimate a je to vyřešeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxdead Odesláno Leden 27, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2022 Takže...jestli jsem to pochopil správně. Pokud teď mám v akci ultimate za 25 Kč, tak bych ho měl nechat na stávajícím účtu doběhnout. Případně udělat jiný účet a tam koupit třeba roční gold a ten překonvertovat na ultimate. A tím se to teda vztahuje i na původní účet s rozehranými hrami, uloženými pozicemi apod? Já měl vždycky playstation, teď mě zlákal xbox právě tímhle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Leden 28, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2022 Presne jak pises. Bud dobehnout stavajici clenstvi nebo zlozit novy ucet. Ale uz bez rovnou do toho, ze koupis 3 roky Goldu a apk budes mit za to 3roky Ultimate. Kdybys chtel, mam na prodej Goldy. Jen teda ulozene pozice jsou svazane s uctem a nelze je mezi ucty presunovat, ale ztak je to i na Playstationu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxdead Odesláno Leden 28, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2022 Dobře, tedy game pass lze sdílet se všemi profily na konzoli teď čtu....a hry, které v rámci game pass stahnu na jednom profilu, budou dostupné i jinde? Ale bez uložených pozic. OK....tak už trošku tuším. Nechám to tedy doběhnout a pak to pořeším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Leden 28, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2022 Ano, pokud si tvuj Xbox nastavis jako "Muj domaci Xbox", pak vsechny uctu na tom tvem Xboxu mohou vyuzivat Game Pass. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ler0 Odesláno Prosinec 12, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2022 Ahoj, nevím, jestli mě ještě někdo odpoví, ale zkusím to. Úplně nechápu, jak to myslíte s "Goldy". Jediné co je Gold je Xbox live Gold a to není Game pass. Nebo jde koupit právě ten Xbox live Gold a na to pak napasovat ten Game pass Ultimate za těch pár korun za jeden měsíc. A mít ho pak díky tomu na x měsíců nebo let. Jsem úplně nepolíbený touto problematikou, tak se omlouvám, jestli je to pro vás stupidní dotaz, ale snad někdo odpoví a budu mít jasno. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Prosinec 12, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2022 @Ler0 Přečti si příspěvek Petra Zlámala: "Teď jsem to dělal na 3 roky a vyšlo mě to na cca. 3500 korun. Koupit 3x roční gold (třeba na instant gaming cca. 1100 Kč), zaktivovat a potom koupit jeden měsíč GP Ultimate a je to vyřešeno." Pokud nevíš co je Gold, tak zkus gůgl: https://letmegooglethat.com/?q=Co+je+to+xbox+live+gold+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Prosinec 12, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2022 Ler0: kup 3 roční Goldy, aktivuj je a pak kup mesíční Ultaimate Game pass za 26Kč a ten také aktivuj. Pak budes mit 3 roky Ultimate Game Passu. Mimochodem kdybys potreboval Gold, tak jsme k službám. Ted roční za 885Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrik1472 Odesláno Prosinec 14, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2022 @jirikJá bych měl zájem o 3 x gold. Je možné se domluvit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Prosinec 14, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2022 Jasné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ler0 Odesláno Prosinec 15, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2022 V 12. 12. 2022 at 14:10, jirik napsal: Ler0: kup 3 roční Goldy, aktivuj je a pak kup mesíční Ultaimate Game pass za 26Kč a ten také aktivuj. Pak budes mit 3 roky Ultimate Game Passu. Mimochodem kdybys potreboval Gold, tak jsme k službám. Ted roční za 885Kč Ahoj, měl bych zájem. Můžeme se domluvit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Prosinec 16, 2022 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2022 hoj, jasné, není problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.