Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Junior Moderators
Odesláno

Pokud jsi nikdy neměl Gamepass Ultimate tak ti ho určitě MS nabízí minimálně na měsíc až 3 měsíce za 26Kč, takže doporučuji koupit max na 3 roky Gold za levno, a poté koupít Gamepass Ultimate na ten mesic ua 26Kc a tim se ti povýší a změní Gold na Gamepass Ultimate na celou dobu co máš aktivní Gold. 😉

Tím pádem té vyjde Gamepass Ultimate na +- 2500Kč na 3 roky, záleží za kolik koupíš roční Goldy

Odesláno

Takže...jestli jsem to pochopil správně. Pokud teď mám v akci ultimate za 25 Kč, tak bych ho měl nechat na stávajícím účtu doběhnout. Případně udělat jiný účet a tam koupit třeba roční gold a ten překonvertovat na ultimate. A tím se to teda vztahuje i na původní účet s rozehranými hrami, uloženými pozicemi apod? Já měl vždycky playstation, teď mě zlákal xbox právě tímhle.

• 10 months later...
Odesláno

Ahoj, nevím, jestli mě ještě někdo odpoví, ale zkusím to. Úplně nechápu, jak to myslíte s "Goldy". Jediné co je Gold je Xbox live Gold a to není Game pass. Nebo jde koupit právě ten Xbox live Gold a na to pak napasovat ten Game pass Ultimate za těch pár korun za jeden měsíc. A mít ho pak díky tomu na x měsíců nebo let. Jsem úplně nepolíbený touto problematikou, tak se omlouvám, jestli je to pro vás stupidní dotaz, ale snad někdo odpoví a budu mít jasno. Děkuji

Odesláno

@Ler0

Přečti si příspěvek Petra Zlámala: "Teď jsem to dělal na 3 roky a vyšlo mě to na cca. 3500 korun. Koupit 3x roční gold (třeba na instant gaming cca. 1100 Kč), zaktivovat a potom koupit jeden měsíč GP Ultimate a je to vyřešeno."

Pokud nevíš co je Gold, tak zkus gůgl: https://letmegooglethat.com/?q=Co+je+to+xbox+live+gold+

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu