Bedla Odesláno Leden 19, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2022 Zdravím,mel bych dotaz. Jak moc je legální nebo nelegální zakoupení hry(aktivačního klíče) např Argentinskou distribuci a poté ativace kódu pres VPN ? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 19, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2022 Řešíš morální aspekt nebo praktickej? ja takto zakoupil 3 roky goldu a upgradoval na gejpass ultimate v ceně cca 1800kč. Funguje. Zda se někdy MS rozhodne lidi vytrestat a da jim BaN? to nikdo neví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bedla Odesláno Leden 19, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2022 Několik her už takhle zakoupeno, spíš me zajímá realna šance banu. Zase si ale říkám ze pokud bych byl fyzicky v Argentině a tam si koupil hru a aktivoval,v tom případě by to podle me bylo ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinimod84 Odesláno Leden 20, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2022 Jak se na to příjde tak dostaneš max 5 let za 2,5 roku jseš venku a možná budeš v kvalitní společnosti jako doktor Rath. Zbytečně to hrotíš hru jsi si koupil legálně at už v Indii, Brazilii nebo v Argentíně co když jsi tam byl na dovolené a pak doma to přes VPN aktivoval mě to jako podvod nepříjde... Maj co dělat z pirátěním a ne ták řešit ještě tohle. basildon reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Leden 20, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2022 To by MS musel zabanovat tak polovinu uživatelů, jelikož neznám nikoho, kdo by aspoň něco nekoupil a neaktivoval přes VPN Osobně jsem koupil pár her a jako kolega @mirai_trunks mám GamePass Ultimate přes Gold koupený v Brazílii, tři roční Goldy a povýšeno GamePass Ultimate na měsíc v akci přes český MS store A za nějakých +- 10 let, ne-li více, co jsem u MS, žádný Ban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miz012 Odesláno Leden 20, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2022 Ja pres VPN nic nekoupil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Bedla
Zdravím,mel bych dotaz. Jak moc je legální nebo nelegální zakoupení hry(aktivačního klíče) např Argentinskou distribuci a poté ativace kódu pres VPN ?
Díky za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.