Markyz27 Odesláno Únor 14, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2022 Ahoj, jdu sem pro pomoc jsem úplně bezbradný, vypnul se mi switch s hackem a za boha ho nemůžu spustit. V programu mi stále svítí no rcm. Nevím už jak dál za každou radu budu rád. Děkuji všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Únor 15, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2022 Ahoj, jak Switch zapínáš? AutoRCM máš nainstalované? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Markyz27 Odesláno Únor 15, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2022 To právě nevím včera sem ho teprve přivezl domu. Je to problém? Jsem z toho úplně nešťastný. Včera sem se s tím pral asi 6 hodin podle návodů z yt a google a nic. před 2 hodinami, spenat napsal: Ahoj, jak Switch zapínáš? AutoRCM máš nainstalované? Ahoj, už sem se dostal do switche ale nevím jak se dostat do hlavního menu co tady mám zadat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Únor 15, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2022 Buďto v záložce "Launch" nebo "Payloads" najdi spouštěcí skript/soubor - tím se dostaneš do systému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Markyz27 Odesláno Únor 16, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2022 před 16 hodinami, spenat napsal: Buďto v záložce "Launch" nebo "Payloads" najdi spouštěcí skript/soubor - tím se dostaneš do systému. Tak vše je ok děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Markyz27
Ahoj, jdu sem pro pomoc jsem úplně bezbradný, vypnul se mi switch s hackem a za boha ho nemůžu spustit. V programu mi stále svítí no rcm. Nevím už jak dál za každou radu budu rád. Děkuji všem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.