Markyz27 Odesláno Únor 14, 2022 Nahlásit Odesláno Únor 14, 2022 Ahoj, jdu sem pro pomoc jsem úplně bezbradný, vypnul se mi switch s hackem a za boha ho nemůžu spustit. V programu mi stále svítí no rcm. Nevím už jak dál za každou radu budu rád. Děkuji všem Citovat
0 Junior Moderators spenat Odesláno Únor 15, 2022 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Únor 15, 2022 Ahoj, jak Switch zapínáš? AutoRCM máš nainstalované? Citovat
0 Markyz27 Odesláno Únor 15, 2022 Autor Nahlásit Odesláno Únor 15, 2022 To právě nevím včera sem ho teprve přivezl domu. Je to problém? Jsem z toho úplně nešťastný. Včera sem se s tím pral asi 6 hodin podle návodů z yt a google a nic. před 2 hodinami, spenat napsal: Ahoj, jak Switch zapínáš? AutoRCM máš nainstalované? Ahoj, už sem se dostal do switche ale nevím jak se dostat do hlavního menu co tady mám zadat Citovat
0 Junior Moderators spenat Odesláno Únor 15, 2022 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Únor 15, 2022 Buďto v záložce "Launch" nebo "Payloads" najdi spouštěcí skript/soubor - tím se dostaneš do systému. Citovat
0 Markyz27 Odesláno Únor 16, 2022 Autor Nahlásit Odesláno Únor 16, 2022 před 16 hodinami, spenat napsal: Buďto v záložce "Launch" nebo "Payloads" najdi spouštěcí skript/soubor - tím se dostaneš do systému. Tak vše je ok děkuji moc Citovat
Otázka
Markyz27
Ahoj, jdu sem pro pomoc jsem úplně bezbradný, vypnul se mi switch s hackem a za boha ho nemůžu spustit. V programu mi stále svítí no rcm. Nevím už jak dál za každou radu budu rád. Děkuji všem
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.