Dante Takashi Odesláno Únor 28, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2022 Zdravím mám dotaz dá se nějak převést hry z účtu na účet jde o to že moje přítelkyně si koupila hru na mém účtu a nevíme jak to převést na její účet nebo pokud to vůbec jde děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tango23 Odesláno Únor 28, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2022 Nejde hra je vázána na tvůj účet. Může jí hrát ale daný účet musí být nastaven jako primární potom může hrát na svém účtu z tvého kde je koupená hra. Ale nechtěj po mě ať ti vysvětluju jak nastavit primární účet. Je tu o tom spousta témat. Ahoj a klidný zbytek dne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dante Takashi Odesláno Únor 28, 2022 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2022 před 7 minutami, Tango23 napsal: Nejde hra je vázána na tvůj účet. Může jí hrát ale daný účet musí být nastaven jako primární potom může hrát na svém účtu z tvého kde je koupená hra. Ale nechtěj po mě ať ti vysvětluju jak nastavit primární účet. Je tu o tom spousta témat. Ahoj a klidný zbytek dne Děkuji za informaci primární účet vím jak nastavit mě šlo jen Oto zda jde převést hra z účtu na účet kdy bychom náhodou šly od sebe co už o to větší možnost že neodejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dante Takashi
Zdravím mám dotaz dá se nějak převést hry z účtu na účet jde o to že moje přítelkyně si koupila hru na mém účtu a nevíme jak to převést na její účet nebo pokud to vůbec jde děkuji za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.