Dante Takashi Posted February 28, 2022 Report Share Posted February 28, 2022 Zdravím mám dotaz dá se nějak převést hry z účtu na účet jde o to že moje přítelkyně si koupila hru na mém účtu a nevíme jak to převést na její účet nebo pokud to vůbec jde děkuji za odpovědi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Tango23 Posted February 28, 2022 Report Share Posted February 28, 2022 Nejde hra je vázána na tvůj účet. Může jí hrát ale daný účet musí být nastaven jako primární potom může hrát na svém účtu z tvého kde je koupená hra. Ale nechtěj po mě ať ti vysvětluju jak nastavit primární účet. Je tu o tom spousta témat. Ahoj a klidný zbytek dne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Dante Takashi Posted February 28, 2022 Author Report Share Posted February 28, 2022 před 7 minutami, Tango23 napsal: Nejde hra je vázána na tvůj účet. Může jí hrát ale daný účet musí být nastaven jako primární potom může hrát na svém účtu z tvého kde je koupená hra. Ale nechtěj po mě ať ti vysvětluju jak nastavit primární účet. Je tu o tom spousta témat. Ahoj a klidný zbytek dne Děkuji za informaci primární účet vím jak nastavit mě šlo jen Oto zda jde převést hra z účtu na účet kdy bychom náhodou šly od sebe co už o to větší možnost že neodejde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Dante Takashi
Zdravím mám dotaz dá se nějak převést hry z účtu na účet jde o to že moje přítelkyně si koupila hru na mém účtu a nevíme jak to převést na její účet nebo pokud to vůbec jde děkuji za odpovědi
2 answers to this question
Recommended Posts