Kenny Suprianni Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Han souhlasím s tebou :D:D:D To by SONY tak nasralo,že by se už na PSP vysrali a...mno..popravdě řečeno mě vůbec nenapadá co by dělali dál :D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 NOO abych rekl pravdu, ted bude kvuli slim vyrabet nove baterie, mohli s timto pockat az vyjde slim a pak to zverejnit , sony ted zacne slima ochranovat jeste vice nemohli :D A jak se již poslední dobou stává pravidlem, došlo opět k úniku kódů dříve, než bylo plánováno vydání. Proto tým C+D uvolnil "Pandora's Battery" již nyní, i když nejprve plánovali unbricker pouze pro PSP bricklé při aktualizaci CFW 3.52 M33-3. Později, až po zahájení prodeje PSP Slim, měla být uvolněna verze pro všechny PSP. Není jasné zda je to konec projektu Prometheus, ale naděje umírá jako poslední. Zatím není nic rozhodnuto.Členové týmu C+D (Prometheus): Adrahil (VoidPointer), Booster, Cswindle (Caretaker), Dark_AleX (Malyot), Ditlew, Fanjita (FullerMonty), Joek2100 (CosmicOverSoul), Jim, Mathieulh (WiseFellow), Nem (h1ckeyph0rce), Psp250, Skylark, TyRaNiD (bockscar). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Srpen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Pokud by byl zájem, tak vám to přeložím (provedu edit) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 opravdu masakr...sony krachne :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moorhuhn Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 super zpráva pro mě - mám 3.51 (nenadávejte mi před třema dnama sem ho koupil) už aby to někdo měl v praze uff to se mi ulevilo že nebudu muset čekat moc dlouho :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Srpen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Id storage je zjednodušeně malá hrstka dat, které sony implentovala do jejich novších základních desek,aby nešel provést downgrade na 1.5 , ale hackeři to dokázali obejít a proto je možný downgrade nových desek jako je ta-82 a vyšší. Pokud to nedokáže spravit data po unbricku, může to znamenat, že psp nemusí fungovat správně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 super zpráva pro mě - mám 3.51 (nenadávejte mi před třema dnama sem ho koupil)už aby to někdo měl v praze uff to se mi ulevilo že nebudu muset čekat moc dlouho :bash: proc cekat na nekoho druhyho? kup si baterku za 699 Kc + karticku a downgraduj si sam :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 myslite ze to pude aji na 3.52? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 proc cekat na nekoho druhyho? kup si baterku za 699 Kc + karticku a downgraduj si sam :bash: musí mít PSP na kterým spustí homebrew aby změnil baterku na Jigkick :dozey: a ty Idstorage...nejsou to náhodou klíče (drivery, ovladače) desky ?? když děláš DG ta-082 a vejš tak musíš províst nějakej Idstorage patch :? myslite ze to pude aji na 3.52? když ho brickneš :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moorhuhn Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 proc cekat na nekoho druhyho? kup si baterku za 699 Kc + karticku a downgraduj si sam :bash: já to radši někomu zaplatim at mi to downgraduje, dá mi tam CF a ukáže jak na iso a případně si od něj smazhnu iso hry. Bojim se že to poseru...:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 tekken:myslim oficial 3.52...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 myslite ze to pude aji na 3.52? co takhle skusit cist? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 je tam univerzal ale radsi se ptam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 tekken:myslim oficial 3.52...... já taky :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 vypada to ze 3.52 je posledni originalni FW na "FAT" PSP... co myslite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Srpen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Samozřejmě to jde is firmwarem 3.52 , ale zatím bych se o to nepokoušel kvůli idstorage. Na změnu baterky je potřeba firmwaru 1.5 nebo custom firmwarů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 musí mít PSP na kterým spustí homebrew aby změnil baterku na Jigkick :dozey: ja teda v tom navodu nevidim nikde zminku o tom, ze bys musel poustet homebrew :roll: :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Mam velice dobrou naladu :) Via la PSP :) Jo jo tenhle den nekdy prijit musel! Bacha at ta sony nezkrachuje :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 ja teda v tom navodu nevidim nikde zminku o tom, ze bys musel poustet homebrew :roll: :roll: proč myslíš že je potřeba PSP s CFW OE / M33 / LE, nebo s fw.1.5 :dozey: Instalace: * připojte PSP s vloženým MemoryStickem k PC přes USB * zformátujte MemoryStick pomocí libovolné utility * zformátujte MemoryStick pomocí "mspformat" * vyjměte MemoryStick a zrušte USB připojení * vložte zpět MemoryStick a aktivujte znovu USB připojení * manuálně na MemorySticku vytvořte adresáře PSP / GAME (nebo PSP / GAME150) * zkopírujte aplikace "pandora_battery" a "pbfirm_install" do adresáře PSP / GAME (nebo PSP / GAME150) * zkopírujte oficiální 1.5 UPDATE do ROOTU MemorySticku jako UPDATE.PBP * zrušte USB připojení * spusťte "pbfirm_install", v ROOTU MemorySticku se vytvoří soubor "msipl.bin" * znovu aktivujte USB připojení * na PC spusťte aplikaci "msinst", která zapíše IPL na MemoryStick * zrušte USB připojení * spusťte "pandora_battery", která upraví vaší baterii * gratuluji, nyní máte "Magic Memory Stick" a "JigKick" batterii potřebuješ homebrew teď mi došlo že ani 3.52 nemusíš bricknout :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Srpen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Musíš použít homebrew k tomu aby sis vytvořil baterku a memorystick na unbrick, pak už jen můžeš dát do jakéhokoli psp bez homebrew a pojede to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 nemohli :D jééé toho sem si nevsim, ale on je tam i DAX:wohow: zase jim leze do zeli:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Antabelus Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Jo a myslis ze 32MB bude stacit?? :dozey: PS: jde ta baterka nabít a PS2: bude stacit i 64MB MSPD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smarter Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Ty blaho, tak trochu se z toho drbam na hlave. Ale pujde li slim downout, tak budu happy jako krava, zvlast po tom co mnozi tvrdili ze sony si slim tentokrat ohlida. Jen doufam, ze se kvuli tomu neposune jeho vydani, ale nedivil bych se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Antabelus Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Bude stacit 64mb MemStick PRODUO a jeste esli se da ta baterka nabít...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Bude stacit 64mb MemStick PRODUO a jeste esli se da ta baterka nabít...??? ne, potrebujes alespon 324MB(nebo tak nak) memory stick pro duo, na co by si nabijel tu jigstick kdyz ti uz nepujde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts