exist Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 teku, napis mi pls PMkou tvoje icq, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Srpen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Tekkene jestli to doopravdy zkoušíš tak nás informuj jak to probíhá, kdyžtak ti zkusíme poradit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 mám problém s tím mspformat...jenom problikne obrazovka a nejsem si jistej jestli proběh formát karty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Srpen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 zkusím něco o tom najít, ale musíš říct co přesně děláš a jak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Srpen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 už jsem něco našel. kdyžtak se ozvi a pomůžu ti. Piš prosím sem at to i ostatní mohou vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 hh vlastne kdyz jim prineses psp a jibku ktera nepujde.. :D :D :D tak ti vrateji penize nebo dalis baterku no super! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Tak co? Jak to jde, tekkene??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Tak jak to probiha? Baterka a karta je pak zase pouzitelna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Tak jak to probiha? Baterka a karta je pak zase pouzitelna? Takže se downgrade povedl???:wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 tekken vám vzkazuje že ho nemáte rušit že na tom pracuje :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Vždyť tu ani nejni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 s tekenem se nejak snazime.. ale nejak nam to vodrovnalo ctecky na kartu oboum xD tak musime dat restart cekejte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipox Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 s tekenem se nejak snazime.. ale nejak nam to vodrovnalo ctecky na kartu oboum xD tak musime dat restart cekejte Drzim palce!!:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Vždyť tu ani nejni na icq ale je Drzim palce!!:bash: to já taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 tak sem z5 :D.....mám problém :D 1) naformátuju kartu (v PC) 2) spustim mspformat v PC a jen problikne příkazovej řádek....takže nevim jestli se karta naformátovala atd.... a další..když kartu zformátuju v PSP a nahraju soubory na kartu normálně se mi ty homebrew objevěj ale když si zformátuju tím mspformat tak se v PSP ani neukážou any ideas? :idea: :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Srpen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Jestli potřebujete nějakou pomoc, tak se ozvěte, mám perfektní podrobnej návod jak na formát memory stick atd s tím by to měla být hračka. Můžu vám ho poslat , ale musíte umět anglicky, ale angličtina je lehká, takže se tomu dá porozumět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 andre pošli mi to soukromou zprávou ;) :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 tak sem z5 :D.....mám problém :D1) naformátuju kartu (v PC) 2) spustim mspformat v PC a jen problikne příkazovej řádek....takže nevim jestli se karta naformátovala atd.... a další..když kartu zformátuju v PSP a nahraju soubory na kartu normálně se mi ty homebrew objevěj ale když si zformátuju tím mspformat tak se v PSP ani neukážou any ideas? :idea: :D mas ten mspformat.exe vybalenej z toho rar archivu? Me todle dela, kdyz se pokousim ruzny veci spostet jeste zabaleny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 jasně že to mám rozbalený :D....nejsem přece blb :D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Srpen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Máš to poslaný tekkene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Srpen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 Problém je v tom ,že to chtěli vydat až po tom co vyjde psp slim, ale dostalo se to ven díky těm stránkám co tým M33 označuje za pirátské a dalším, navíc ebay začal prodávat připravené baterie , tak to tým noobz vydal už ted, co jim zbývalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 prubeh budu popisovat v ShoutBoxu... takze dotazy dpo shoutboxu... zatim sme s tekenem provedli uspesne format pomoci mspformat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Srpen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 takže vám to pomohlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Srpen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 jj ....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Srpen 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2007 to jsem rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts