Robin547 Odesláno Květen 2, 2022 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2022 Ahooj, začal mi blbnout můj ovladač k ps4, bliká pořád oranžově a na pokyny nereaguje, zkoušel jsem ho restartovat, vypnout a zapnout, ale nic nepomohlo, i když je plně nabitý. prosil bych o nějakou radu, děkuju:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Květen 3, 2022 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2022 Reklamace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Martinoslav Odesláno Květen 7, 2022 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2022 Zkus toto: https://www.workaroundtc.com/how-to-fix-orange-light-on-ps4-controller/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Robin547
Ahooj, začal mi blbnout můj ovladač k ps4, bliká pořád oranžově a na pokyny nereaguje, zkoušel jsem ho restartovat, vypnout a zapnout, ale nic nepomohlo, i když je plně nabitý.
prosil bych o nějakou radu, děkuju:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.