mám starší XBOX 360 (bez HDMI) s mechanikou Samsung MS-25.
Mechanika je flashnutá pomocí Boot Makeru na starší firmware Xtreme 5.2d
Chtěl bych se zeptat, zda tento firmware je dostatečný i pro novější hry nebo byste mi doporučili reflash na nějaký novější (který??). Četl jsem, že pro Samsung je nejnovější firmware LT+ 1.0, ale bohužel netuším jak provést reflash, když už nemám originální firmware.
Byl bych moc vděčný za detailnější postup, jak reflash provést.
Jsem teprve začátečník ve flashování, tak prosím o shovívavost.
První flash jsem také podle návodu zvládnul, tak věřím, že zvládnu i reflash, když mi někdo popíše postup.
Pokud už tu takové téma je, omlouvám se, ale procházel jsem to tu 2h a žádné jsem nenašel pro Samsung MS-25.
Otázka
Glaster
Zdravím,
mám starší XBOX 360 (bez HDMI) s mechanikou Samsung MS-25.
Mechanika je flashnutá pomocí Boot Makeru na starší firmware Xtreme 5.2d
Chtěl bych se zeptat, zda tento firmware je dostatečný i pro novější hry nebo byste mi doporučili reflash na nějaký novější (který??). Četl jsem, že pro Samsung je nejnovější firmware LT+ 1.0, ale bohužel netuším jak provést reflash, když už nemám originální firmware.
Byl bych moc vděčný za detailnější postup, jak reflash provést.
Jsem teprve začátečník ve flashování, tak prosím o shovívavost.
První flash jsem také podle návodu zvládnul, tak věřím, že zvládnu i reflash, když mi někdo popíše postup.
Pokud už tu takové téma je, omlouvám se, ale procházel jsem to tu 2h a žádné jsem nenašel pro Samsung MS-25.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.