Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Funkční PS1 konzole + 1x DualShock, 1x multitap, 22 her, 6 paměťových karet, 43 OPSM magazínů (+ Velká kniha cheatů na PlayStation) + 44 demodisků


Pura

Recommended Posts

Skryté

Zdravím a děkuji za návštěvu mého tématu.

Primárně pro sběratele nabízím plně funkční konzoli PlayStation 1 (bez originální krabice) včetně plně funkčního 1x DualShock ovladače, starší verze multitapu (pro připojení více než 2 ovladačů) a (neoriginální) kabeláže pro připojení k televizi. 

Foto kompletu

Foto konzole

Foto multitapu

Součástí jsou též 6x paměťové karty, a sbírka 22 her, doporučuji však počítat s nefunkčností některých her (viz níže, zbytek by měl být kompletní i plně funkční, nicméně nemohu testovat každou hru zvlášť, a proto za jejich stav neručím). Hry mají spíše sběratelskou hodnotu, netuším, zda by ty nefunkční z nich šly nějakým způsobem opravit.

Foto her a paměťových karet

(Seznam her: Crash Bandicoot - neoriginální krabička, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back, Crash Bandicoot 3: Warped, Crash Bash - neoriginální krabička, nefunkční hra, CTR: Crash Team Racing - nefunkční hra, Croc: Legend of the Gobbos, Destruction Derby Raw, Formula One Arcade, Fifa Football 2005 - nekompletní, nejspíše nefunkční, Gran Turismo + Motor Toon Grand Prix 2, Hogs of War - nejspíše nefunkční + Worms, Micro Machines V3, Rayman, Rayman 2, Oddworld: Abe's Oddysee, Sheep, Dog, 'N' Wolf, Spyro the Dragon, Spyro 2: Gateway to Glimmer, Spyro 3: Year of the Dragon, Gran Turismo - nekompletní, neoriginální krabička, nejspíše nefunkční)

Zároveň přikládám i sbírku časopisů OPSM, čísla 30 - 71. Krom těchto čísel v horším stavu (číslo 30 - rozpadlý hřbet, číslo 39 - nekompletni, číslo 44 - lehce poškozené) by všechna ostatní měla být ve stavu zachovalém a kompletním. Nad rámec těchto čísel přidávám i OPSM Speciál 1 a knihu Velká kniha cheatů na PlayStation.

Foto čísel 30 - 39

Foto čísel 40 - 49

Foto čísel 50 - 59

Foto čísel 59 - 69

Foto čísel 70 - 71, OPSM Speciál 1 a Velká kniha cheatů na PlayStation

Originální demodisky (čísla 55, 60 - 68, 70 - 85, 87 - 99, 101 - 103, 105 - 106) jsou samozřejmostí, znovu je však možné, že některé z nich nemusejí fungovat.

Foto demodisků

Vzhledem k typu, ceně a objemu zboží prodej v případě celého kompletu pouze osobně, setkání (Praha) možné v pracovním týdnu ideálně v podvečerních hodinách (mezi 17:00 - 20:00) či dle domluvy, přes víkend kdykoliv dle domluvy.

Zvážím však i nabídky za jednotlivé položky. V takovém případě se nebráním zaslání zboží poštou (po připsání peněz na můj účet, případně i jako první, jste-li obchodník s vysokou reputací). Na dobírku nezasílám, k ceně připočtěte poštovné 150,- Kč (balík na poštu, hradí kupující). Zboží bude pečlivě zabaleno a odesláno ve vyztužené krabici.

Kontakt pouze přes PM (Soukromá zpráva), vážným zájemcům jsem ochoten poskytnout více informací, případně cokoliv nafotit, ukázat při osobním předání.

Cena 10000,- Kč (pevná cena v případě koupě celého kompletu, prodej jednotlivých položek dohodou)

Preferuji prodej celého kompletu.

Odkaz ke komentáři
  • SAIXX locked this téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu