MADMAN Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Zdravím, mám takovou prosbu, nevíte, čím to může být, že když mi jela romka celou dobu v pohodě, pak jsem si ji nechal flashnout na nejnovější flash, donesl jsem ji domů a ta sviňa mi nechce číst ani originálky ani pálené hry. Prosím, poraďte:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Chyba flashera? Co ti to píše? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MADMAN Odesláno Leden 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Chyba flashera? Co ti to píše? nepíše to nic... prostě vložím disk a už podle zvuku otáček je něco špatně... celou dobu načítá a pak tam kde by se měl ukázat obrázek hry napíše Open tray Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Z vysokou pravděpodobností nekorektní flash,pokud nečte ani originální média. Pokud by šlo jen o klasický "Open Tray" problem, originálky by běžely.Ještě mě napadá vadný laser, ale pokud se to stalo po flashi,kontaktuj asi nejlépe flashera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tommygun Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 tohle je ale zase klasicka chyba hrani bez HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 tohle je ale zase klasicka chyba hrani bez HDD Tak tohle je nesmysl . Je to s jistotou špatně udělaný flash , jak píše xmod . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 tohle je ale zase klasicka chyba hrani bez HDD blábol mechanika tí může odejít i s hdd..jen si každý myslí že ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LelekCZ Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Hmm mě se to stejné stalo po 5 dnech hraní na novém Xbox s taky přestal načítat takže teď už je v opravně xboxu takže musim čekat :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Hmm mě se to stejné stalo po 5 dnech hraní na novém Xbox s taky přestal načítat takže teď už je v opravně xboxu takže musim čekat :/ To je,ale něco úplně jiného :) .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeSmond Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 blábol mechanika tí může odejít i s hdd..jen si každý myslí že ne. TA šance se ale výrazně snižuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 Hmm mě se to stejné stalo po 5 dnech hraní na novém Xbox s taky přestal načítat takže teď už je v opravně xboxu takže musim čekat :/ Uplne nova konzola a uz po 5 dnoch prestala citat? To si co robil s konzolou? Co si do mechaniky daval? :D Mechanika bola bez flashu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MADMAN
Zdravím, mám takovou prosbu, nevíte, čím to může být, že když mi jela romka celou dobu v pohodě, pak jsem si ji nechal flashnout na nejnovější flash, donesl jsem ji domů a ta sviňa mi nechce číst ani originálky ani pálené hry. Prosím, poraďte:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.