MADMAN Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2011 Zdravím, mám takovou prosbu, nevíte, čím to může být, že když mi jela romka celou dobu v pohodě, pak jsem si ji nechal flashnout na nejnovější flash, donesl jsem ji domů a ta sviňa mi nechce číst ani originálky ani pálené hry. Prosím, poraďte:cry: Citovat
0 <^KeNnY^> Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2011 Chyba flashera? Co ti to píše? Citovat
0 MADMAN Odesláno Leden 6, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Leden 6, 2011 Chyba flashera? Co ti to píše? nepíše to nic... prostě vložím disk a už podle zvuku otáček je něco špatně... celou dobu načítá a pak tam kde by se měl ukázat obrázek hry napíše Open tray Citovat
0 xmod Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2011 Z vysokou pravděpodobností nekorektní flash,pokud nečte ani originální média. Pokud by šlo jen o klasický "Open Tray" problem, originálky by běžely.Ještě mě napadá vadný laser, ale pokud se to stalo po flashi,kontaktuj asi nejlépe flashera. Citovat
0 tommygun Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2011 tohle je ale zase klasicka chyba hrani bez HDD Citovat
0 toro Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2011 tohle je ale zase klasicka chyba hrani bez HDD Tak tohle je nesmysl . Je to s jistotou špatně udělaný flash , jak píše xmod . Citovat
0 jakubgaluszka Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2011 tohle je ale zase klasicka chyba hrani bez HDD blábol mechanika tí může odejít i s hdd..jen si každý myslí že ne. Citovat
0 LelekCZ Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2011 Hmm mě se to stejné stalo po 5 dnech hraní na novém Xbox s taky přestal načítat takže teď už je v opravně xboxu takže musim čekat :/ Citovat
0 Dunky Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2011 Hmm mě se to stejné stalo po 5 dnech hraní na novém Xbox s taky přestal načítat takže teď už je v opravně xboxu takže musim čekat :/ To je,ale něco úplně jiného :) .... Citovat
0 DeSmond Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2011 blábol mechanika tí může odejít i s hdd..jen si každý myslí že ne. TA šance se ale výrazně snižuje. Citovat
0 trezzor Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2011 Hmm mě se to stejné stalo po 5 dnech hraní na novém Xbox s taky přestal načítat takže teď už je v opravně xboxu takže musim čekat :/ Uplne nova konzola a uz po 5 dnoch prestala citat? To si co robil s konzolou? Co si do mechaniky daval? :D Mechanika bola bez flashu? Citovat
Otázka
MADMAN
Zdravím, mám takovou prosbu, nevíte, čím to může být, že když mi jela romka celou dobu v pohodě, pak jsem si ji nechal flashnout na nejnovější flash, donesl jsem ji domů a ta sviňa mi nechce číst ani originálky ani pálené hry. Prosím, poraďte:cry:
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.