Anonymous_ Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2007 sry ze sem to napsal tak nesrozumitelne , ale je z pandoras batterky udelat zas normal aha :) vidis, jak to lze jednoduse :D .. takze a ted k veci: vyndej z PSP baterii a pripoj ho na adapter, spust ho (bez baterie, ale na adapteru), az ti nabehne do menu - XMB - vloz baterii a odpoj z adapteru, najed na kartu a spust tu aplikaci, ze ktere jsi predtim delal pandoru, predtim jsi v te app stiskl X, ted stiskni [] ;) Citovat
wolfboy Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2007 aha :) vidis, jak to lze jednoduse :D.. takze a ted k veci: vyndej z PSP baterii a pripoj ho na adapter, spust ho (bez baterie, ale na adapteru), az ti nabehne do menu - XMB - vloz baterii a odpoj z adapteru, najed na kartu a spust tu aplikaci, ze ktere jsi predtim delal pandoru, predtim jsi v te app stiskl X, ted stiskni [] ;) no to bych mel a dal sem formatovatovat memory stick neudelal sem snad neco spatne ? asi jo :D Citovat
Anonymous_ Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2007 no to bych mel a dal sem formatovatovat memory stick neudelal sem snad neco spatne ? asi jo :D neudelal :) to je vse, po formatu mas memorystick zpet na normalni - naformatuj ho i v psp hlavne a pokud jsi tu baterku vratil tak jak jsem psal, pak je vse ok ;) Citovat
wolfboy Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2007 neudelal :) to je vse, po formatu mas memorystick zpet na normalni - naformatuj ho i v psp hlavnea pokud jsi tu baterku vratil tak jak jsem psal, pak je vse ok ;) no nemam kdyz ho zapnu nic to nedela a kdyz pripojim usb mam tam 0flash asi proste me to nehodi ten normal root nebo jak bych to rek :D Citovat
wolfboy Odesláno Prosinec 3, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 3, 2007 tak ze asi sem se asi preklik :D a psp je v .... nebo nwm co stim je Citovat
bykk Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2007 Ahoj chtel bych se zeptat jestli muzu pouzit tento navod,protoze tady v tom navodu od tekkena se mi to zda neprehledne-moc moznosti nebo ceho.Prosim o jednoduchou odpoved.Dik DELETED Citovat
tekken90 Odesláno Prosinec 4, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2007 vždyť je to i tady v návodu..bod 1/A a bod 2/A...a pro příště dávej jen odkaz na návod a nekopíruj ho :blink: Citovat
bykk Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2007 Tak sorry no...:dozey:Priste dam link. Citovat
jak.to Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2007 Hele tekkene ...už včera sem ti psal jesli by to nešlo jednodušejc :D.....asi ne no.....takže když chci vytvořit pandora baterku stačí když se budu řídit až podle kroku 2 nebo se musím přečíst i jedničku,pak 2, a 3??..na mě je to moc složitý Citovat
PsychoCZ Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2007 Prave sem si flashnul slimaka :] a myslim ze navod od tekka je upe jednouduchy ... staci si to poradne precist a delat to krok po kroku :P :thx: TEKKU ! :] Citovat
vrzy Odesláno Prosinec 6, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2007 zdrawim..mam velky problem.Mam tu PSP (FAT) fw 3.71 M33-3 a PSP (Slim) fw 3.71 , ktery sem chtel flashnout.Delal sem to podle navodu od tekkena,ktery je hned na zacatku tohoto topicu.Udelal sem bod 1/C,2/B a tam sem se nejak zasekl.Po stisknuti O to napsalo jako ze je baterie premenena v servisni,a pak nic.Tak sem zmacknul /\ jako exit.PSP sem vypnul a dal baterii a kartu do Slimaka ale ten se ani nepusti,jen sviti kontrolka power,kdyz vlozim zpet do FAT tak to sami..PLS HELP !!! EDIT: tak uz mi to chodi to FAT..ale muzete mi nekdo poradit s prehranim fw na Slimku ?? diky fakt newim co s tim kdyz sem se ted zasekl ..tak uz to chodi vsechno..paraada. Citovat
tekken90 Odesláno Prosinec 8, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2007 update + přidány screeny....teď už to snad zvládne každej :D :dozey: Citovat
Anonymous_ Odesláno Prosinec 8, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2007 jo, ted uz to musi dat kazdej :D ale easy instalatorem je to stejne lehci a luxusnejsi :D Citovat
WItekS Odesláno Prosinec 8, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2007 Tak jsem dneska s Anonymousovo pomocí flashnul kámošovo Slim :-) Dík moc ;-) Citovat
jak.to Odesláno Prosinec 8, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2007 Teku nvm co bych na to řek....ty screeny..atd...prostě asi řeknu....děkuju....fak že moc.....posílám pts.....(90):) Citovat
Maximus-CZ Odesláno Prosinec 8, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2007 takze kdyz chci flashnout svyho slima FW s kamosovim fatem CF, pojedu podle zelenyho bodu 2) ? Citovat
downloader Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 11, 2007 POckat Kde se v tom navode kurva pise ze ta baterka nebude uz pak pouzitelna mam to cely procteny a je to az v dotazech ???jak to teda je Citovat
Maximus-CZ Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 11, 2007 da se vratit .. myslim ... jo, da... urco... se podivej do navodu, a vytvors si pandoru softem, kde je i v tom blbym navodu napsano treba : O premeni baterku zaptky" .... vsechno de, kdyz se chce Citovat
007lucas Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 11, 2007 jo dá se vrátit bez problému je na to dobrej soft v cz jmenuje se: tom_b pandorina baterka 3.71 Citovat
tuananhcz Odesláno Prosinec 13, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 13, 2007 mel bych dotaz...takze pokud si udelam tu pandora baterii je pak ta baterie stale pouzitelne(da se na psp s tou baterii hrat isa,poustet videa atd....)??? A jak dlouho asi trva vytvorit pandoru baterii? dekuji za odpoved Citovat
tekken90 Odesláno Prosinec 13, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 13, 2007 jasně všechno funguje baterie je řeměněná za pár sekund, výroba Magic memory asi 5-10 minut Citovat
tuananhcz Odesláno Prosinec 13, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 13, 2007 a staci na to 64mb memory stick pro duo??? Citovat
WoKo_O Odesláno Prosinec 13, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 13, 2007 jo staci..teda aspon me to slo.. Citovat
*Dave* Odesláno Prosinec 13, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 13, 2007 j 64 staci, ale nesmi bejt fake jako ta moje, tak sem to dal na 4GB :) btw: konecne to taky umim :-D diky za navod :D Citovat
hawaxa Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Odesláno Prosinec 14, 2007 Prosím o radu: Jelikož mám doma flashnutý PSP a jedno s ofiko firm. tak jsem si chtěl podle návodu vytvořit pandoru a ten ofiko flashnout. Bohužel jsem se dostal pouze k bodu číslo 5. Pod ním je (na obrázku označeno červeně co budete psát ) a v tom bude asi zakopanej pes jelikož se mi tam žádnej obrázek s červeným textem nezobrazil. Když jsem šel totiž dál podle návodu, tak při bodě 8 se mě ta aplikace nespustila a PSP mě napsalo THE GAME COULD NOT BE STARTED (80020148)!!! Může mi někdo helpnout třeba přes ICQ 344810268, nebo mě napsat na hawax@seznam.cz co s tim? Byl bych vám moc vděčen!!! Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.