tuananhcz Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 mam takovy problem vzdy kdyz zapnu run->cmd->C:mspformat J tak me to nepusti dal...Nevite cim to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lenman Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 mam takovy problem vzdy kdyz zapnu run->cmd->C:mspformat J tak me to nepusti dal...Nevite cim to je? Chybí ti tam C:/mspformat.exe:) EDIT:tak sry:)beru si ponaučení:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 exe tam vůbec psát nemusí...problém je v kartě..naformátuj ji znova v PSP a pak v PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 Mě to třeba nešlo přes čtečku a přes kabel to šlo v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuananhcz Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 hm....delal jsem to presne podle toho navodu a delam to pres kabel...tak to zkusim jeste jednou..kazdopadne diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejj Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 Mam PSP slim fw 3.71a kdyz se pokousim o naflashovani 3.71 M33-2 na FAT/SLIM PSP a vse spravne delam podle navodu tak my to pri spusteni Despertal del Cementerio pise tohle The Game could not be startet. (80020148).Ten program se asi spusti protoze tam nabehne okenko PSPneco neco potrablet ale tak vyskoci ta chyba nevim si s tim rady a za UMD hry se my nechce davat takovy peniz porate my nekdo prosiiim psp mam od vanoc a jeste sem nemel moznost hrat diiiky za pomoc matej ICQ 283142491 :cry::blink::? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 to je tak kdyz nekdo neumi cist..:roll: za 1. jeden prispevek staci.. za 2.kdyz mas oficialni FW tak se nediv ze to nespustis..nejde to..musis si sehnat jeste jedno PSP s custom FW nebo nekoho kdo ti to udela..jinak sam neudelas nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuananhcz Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 hm....delal jsem to presne podle toho navodu a delam to pres kabel...tak to zkusim jeste jednou..kazdopadne diky za odpoved uz se mi podarilo vytvorit tu pandoru baterii....udelal jsem pri formatovani karty chybu... diky vsem za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 Měl bych otázku, bude nějak vadit , když si do složky game na magic memory sticku nahraju další programy popřípadě homebrew hry a budu ji používat normálně na hraní i na unbrick? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 Měl bych otázku, bude nějak vadit , když si do složky game na magic memory sticku nahraju další programy popřípadě homebrew hry a budu ji používat normálně na hraní i na unbrick? Nebude to vadit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 dělám to despertar cementerio ale když to spustim tak mi to napíše Game couldnt be started (80020148) co to znamená a co mám dělat pls ? poradíte někdo ???? pls spěcháá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 musíš mít nastavenej kernel na 3.xx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 musíš mít nastavenej kernel na 3.xx to se dělá v recovery ? mě se tam nejde dostat !!! máá se držet R po zapnutí ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaRa Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 to se dělá v recovery ? mě se tam nejde dostat !!! máá se držet R po zapnutí ne ? uplne vypnout, a pak jak rikas pri zapinani drzet R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 mě to nejde......mě prostě nejde zaopnu ho a držim R a nic ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 doufám že to děláš na PSP který má CFW ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 nee mám FW 3.72 SLIMA, můžeš jít na ICQ že bycs mi poradil ? pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simpo007 Odesláno Prosinec 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 Dik za doporučení podle postupu mi to znicilo 4GB kartu. Už na ní nelze kopírovat. Já doporučuji NEPOUŽÍVAT NA TO 4GB KARTY, asi to pro ne nema podporu nebo co. tak to je moc pekny ja mam sony 8gb zrovna sem to chtel zkusit kdyz sem tohle cet:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2007 nee mám FW 3.72 SLIMA, můžeš jít na ICQ že bycs mi poradil ? pls musíš mít ještě jedno PSP s CFW jinak s tím nic neuděláš tak to je moc pekny ja mam sony 8gb zrovna sem to chtel zkusit kdyz sem tohle cet:dozey: s 8GB kartou to nejde....jde to s 64Mb-4GB...nemusí fungovat s FAKE kartama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Prosinec 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2007 No to mám já mám svoje PSP FAT s 3.71 M-33, a pak to druhý který chci udělat je PSP SLIM s 3.72 ! tak já to nechápu jak to mám dělat !!!! Kdyžtak to tu nák popiš pls !] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuananhcz Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 takze jestli budu chtit DG slima pandorou muzu pouzit baterii z FATA ze ano? A timle navodem ze?Pokud ne tak jak to mam udelat 4 ) Vytvoření Pandoras battery z FAT baterie na SLIM PSP(i na FAT PSP) Code: http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/43321/pandora_tomikcz24_.rar_52.63KB.html NEPOUŽÍVEJTE SLIM BATERII Postup: rozbalte, nakopírujte na kartu a v PSP spusťte y vytvořte si servisní baterii (nejdřív si zazálohujte eeprom) (víc není nutno popisovat-vše je v CZ ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 jo můžeš Fat baterii a můžeš ji udělat jakýmkoliv programem .... tohle je jen jak z Fat baterie udělat pandoru na Slimu s CFW ... btw na Slimu se DG nedělá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuananhcz Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 a tim Despertar Cementerio v3 Dark_Alex ten DG taky muzu flashnout slima ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 1, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 no jedině s tímhle....protože do slimu 1.50 nedáš..a není to DG !!!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuananhcz Odesláno Leden 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2008 jasne..tak flashnout... pak tam budu mit 3.71 m33 ze??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.