Killer44 Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 jsou ty karty ms PRO duo? Jak jsou veliky? Musej bejt mensi nez 4GB..Na jakym OS to delas? Dělám na Windows XP Professional SP 2 a karty byly 2GB a 1GBtovky. A sou to Pro Duočka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 Takže baterie nejde nabít.Zkoušel sem ji vracet i v pandora creatoru na 3.71 a pořád nic.Je nějaká šance jí opravit??? jeste bych zkusil zkrat (spoj + a - a stred, ruzne na stridacku), pripadne pak reklamace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 Zdarec mám takovej problém delal jsem pandoru vse jsem udelal v poho , jedno psp jsem flashnul . U menu pandory nebyla neco jako moznost vratit na normalni baterku , tak sem nahrál ELF menu tak sem zalohoval eepron ( nebo nejak tak ) a taky nand . Tak sem v tom ELF vratil baterku do normálu a vypnul . áha psp zapnu ale nejede jenom sviti zelená power kontrolka a po chvíli se vypne , do recovery se nedostanu .... AJi kdyz tam dám nepandorizovanou baterku porad jenom sviti power kontrolka . Ano zkousel jsem dat psp do nabiječky , taky nic nenaskoci zas cerna obrazovka a kouka na mě green kontrolka EDIT: mam psp fat .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Leden 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 Musíš tu baterku vyndat a znovu ji tam dát, po tom co ji převedeš na normal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Leden 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 Musíš tu baterku vyndat a znovu ji tam dát, po tom co ji převedeš na normal.hmmmm tos me teda poradil to sem tayk vedel :dozey: ale nic to neudelalo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Leden 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 hmmmm tos me teda poradil to sem tayk vedel :dozey: ale nic to neudelalo ... a i když tam dáš normální baterku tak to svítí jenom ta kontrolka a zkoušel si to zapnout jen nabíječkou bez baterky a jestli jo a jenom ti svítí kontrolka power tak máš doma brick..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniszek Odesláno Leden 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 a i když tam dáš normální baterku tak to svítí jenom ta kontrolka a zkoušel si to zapnout jen nabíječkou bez baterky a jestli jo a jenom ti svítí kontrolka power tak máš doma brick.....jo takze dik :thumbup: ......to mi staci..... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Leden 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 Nevím nevím chlapci, ale dělalo mi to samé, stačí se držet návodu. Dát PSP bez baterie na nabíječku, zapnout a až poté vložit baterii a spustit pandoru a baterii obnovit. Tot vše. Možná jste na to zapomněli a udělali chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filcka_ Odesláno Leden 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 ja to delal vcera a vsechno v poho.. nejdriv adapter, pustit a az pak obnovit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Leden 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 Takže sem baterii rozchodil.Chovala se jako vybitá ale nefungovala.Jinak při nabíjení svítila oranžová dioda.Tak sem ji vyzkratoval a teď běží-dík za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Leden 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2008 kdyz chci udelat mms a pisu do toho prikazoveho radku tak mi to napise neznamy prikaz bo jak a nejde nic ani pres to naformatovat psp ani zmenit ten exe na bin vubec nic nejde nevim cim to muze byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 no a zajimalo by me jeste co mam delat kdyz mi nejde ani format pres ten prikazovy radek pise to toto C:\mspformat neni nazvem vnitrniho ani vnejsiho prikazu spustitelneho programu nebo davkoveho souboru. takze myslim ze s tim asi moc neudelam a mms asi uz vubec ne :D takze bud mam v pi**i pc a nebo nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 zadal si špatnou cestu :D;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 nic beru vse zpet dekuji uz vsechno jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 Dělám všechno podle návodu, a nedaří se mi vytvoři MMS :(, vždycky se seknu v 3 ) Despertar Cementerio v4 Dark_Alex v bodě 7 ), pustím to, zmáčku X, a pak se mi to sekne tady: , nevíte prosím, čím by to mohlo být? :roll: EDIT: hledal jsem dlouho, jestli někdo neměl stejný problém jako já, ale nikoho jsem nenašel... :( EDIT 2: jsem zkoušel aji naformátovat flash1, kdyby to náhodou nebylo tím, ale furt ten stejný problém :( EDIT 3: jo, a paměťovku mám SanDisk 64MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klexor Odesláno Únor 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 Dělám všechno podle návodu, a nedaří se mi vytvoři MMS :(, vždycky se seknu v 3 ) Despertar Cementerio v4 Dark_Alex v bodě 7 ), pustím to, zmáčku X, a pak se mi to sekne tady: , nevíte prosím, čím by to mohlo být? :roll: EDIT: hledal jsem dlouho, jestli někdo neměl stejný problém jako já, ale nikoho jsem nenašel... :( EDIT 2: jsem zkoušel aji naformátovat flash1, kdyby to náhodou nebylo tím, ale furt ten stejný problém :( EDIT 3: jo, a paměťovku mám SanDisk 64MB z vlastni zkusenosti to nevim, ale slysel sem ze a takhle malou kartou to neudelas, pujc nebo si kup 2GB a jsi v suchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Únor 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 hm..zvláštní, nechci říkat zbytečnost, ale pokud to není kartou tak chvíli počkej, ono to nějakou dobu trvá, pokud ani to nepomůže zkus si stáhnout ten 150 eboot někde a nahrát ho tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Únor 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 jsou ty karty ms PRO duo? Jak jsou veliky? Musej bejt mensi nez 4GB..Na jakym OS to delas? To je blbost 4gb jde použít :? Teda ja se Sandiskem 4gb normalne flashuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 To je blbost 4gb jde použít :? Teda ja se Sandiskem 4gb normalne flashuju j vim nekomu to jde.. jenze pro jistotu, kdyz uz fakt nevis kde by mohla byt chyba - hledej nejvice pravdepodobne.. .. se 4GB byl problem, nejde to se vsema.. v orificialnim release readme je take napsana 4GB jako nefunkcni pro pandoru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Únor 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 j vim nekomu to jde.. jenze pro jistotu, kdyz uz fakt nevis kde by mohla byt chyba - hledej nejvice pravdepodobne.... se 4GB byl problem, nejde to se vsema.. v orificialnim release readme je take napsana 4GB jako nefunkcni pro pandoru.. Nejde se všema jako že u některých je to 100 % funkční ? Abych někomu to psp potom nezničil :roll: Ale normalně flash jde s mym nofake sandiskem modrym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p87p999p Odesláno Únor 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2008 dotaz hele ale stejnak potřebuje člověk 2 baterky na psp co aby na jedné byla Pandora's Battery a na druhe normalně človek hrál atd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 dotaz hele ale stejnak potřebuje člověk 2 baterky na psp co aby na jedné byla Pandora's Battery a na druhe normalně človek hrál atd? ne.. muzes mit jednu, kdyz potrebujes flashovat, zmenis ji na pandoru, kdyz potrebujes hrat zmenis ji na normal.. navic pomoci elf menu to je zalezitost par sekund.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p87p999p Odesláno Únor 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2008 ne.. muzes mit jednu, kdyz potrebujes flashovat, zmenis ji na pandoru, kdyz potrebujes hrat zmenis ji na normal.. navic pomoci elf menu to je zalezitost par sekund.. no jo ale jak normální přemněním když budu mít brick a nebudu mít druhé psp?:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Únor 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2008 z vlastni zkusenosti to nevim, ale slysel sem ze a takhle malou kartou to neudelas, pujc nebo si kup 2GB a jsi v suchu Jo, super, dík, koupil jsem si 512MB, a už to válí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Únor 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 mam otazecku,mam slim 3.90 m33 a chci vytvorit pan. baterku.musim pouzit specialni plugin pro 3.80__ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.