Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pandora's Battery (univerzální unbricker&flasher) => ověřeno!!!new DCv8

Recommended Posts

• Odpovědi 1.2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Zdarec mám takovej problém delal jsem pandoru vse jsem udelal v poho , jedno psp jsem flashnul . U menu pandory nebyla neco jako moznost vratit na normalni baterku , tak sem nahrál ELF menu tak sem zalohoval eepron ( nebo nejak tak ) a taky nand . Tak sem v tom ELF vratil baterku do normálu a vypnul . áha psp zapnu ale nejede jenom sviti zelená power kontrolka a po chvíli se vypne , do recovery se nedostanu .... AJi kdyz tam dám nepandorizovanou baterku porad jenom sviti power kontrolka . Ano zkousel jsem dat psp do nabiječky , taky nic nenaskoci zas cerna obrazovka a kouka na mě green kontrolka

EDIT: mam psp fat ....

Odesláno

Dělám všechno podle návodu, a nedaří se mi vytvoři MMS :(, vždycky se seknu v 3 ) Despertar Cementerio v4 Dark_Alex v bodě 7 ), pustím to, zmáčku X, a pak se mi to sekne tady:

33dleae.jpg,

nevíte prosím, čím by to mohlo být? :roll:

EDIT: hledal jsem dlouho, jestli někdo neměl stejný problém jako já, ale nikoho jsem nenašel... :(

EDIT 2: jsem zkoušel aji naformátovat flash1, kdyby to náhodou nebylo tím, ale furt ten stejný problém :(

EDIT 3: jo, a paměťovku mám SanDisk 64MB

Odesláno
Dělám všechno podle návodu, a nedaří se mi vytvoři MMS :(, vždycky se seknu v 3 ) Despertar Cementerio v4 Dark_Alex v bodě 7 ), pustím to, zmáčku X, a pak se mi to sekne tady:

33dleae.jpg,

nevíte prosím, čím by to mohlo být? :roll:

EDIT: hledal jsem dlouho, jestli někdo neměl stejný problém jako já, ale nikoho jsem nenašel... :(

EDIT 2: jsem zkoušel aji naformátovat flash1, kdyby to náhodou nebylo tím, ale furt ten stejný problém :(

EDIT 3: jo, a paměťovku mám SanDisk 64MB

z vlastni zkusenosti to nevim, ale slysel sem ze a takhle malou kartou to neudelas, pujc nebo si kup 2GB a jsi v suchu

Odesláno
j vim nekomu to jde.. jenze pro jistotu, kdyz uz fakt nevis kde by mohla byt chyba - hledej nejvice pravdepodobne..

.. se 4GB byl problem, nejde to se vsema.. v orificialnim release readme je take napsana 4GB jako nefunkcni pro pandoru..

Nejde se všema jako že u některých je to 100 % funkční ? Abych někomu to psp potom nezničil :roll: Ale normalně flash jde s mym nofake sandiskem modrym

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu