Anonymous_ Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 to je ta co dokaze rozpoznat zakladni desku TA-085 v2,na niz nejde vytvorit pandorra?? presne tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 ja myslim,ze casem urcite pujde i na te desce vytvorit pandora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 nepůjde je to hardwarová záležitost...jediže že by sis ji sám nějakým způsob upravil ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 dle mého mineni sony ,,vynalezne'' desku ktera hb scenu UPLNE ukonci,CASEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 dle mého mineni sony ,,vynalezne'' desku ktera hb scenu UPLNE ukonci,CASEM Tezko, to neni strategie, nema k tomu duvod, tim by naopak prisla o velkou cast zisku z prodeje PSPcek, protoze znam hafec lidi, co si PSP kupovali JEN kvuli emulatorum, ebookum apod.. ;) Sony uz davno mohla znicit HB scenu, ale neudelala to a ani neudela, byla by to hloupost.. Navic by to HW moc dobre neslo /spise vube by to neslo/, bylo by to velmi slozite, aby to jeste filtrovalo vstup/vystup do vypocetni jednotky a hlavne by to bylo nakladne na finance - a pro SONY HB neni neni nejvetsi zlo, takze nema duvod do toho vrazet tolik financi.. A pokud by SONY udelal SW opatreni, tak se take bat nemusime, prootze o to se snazit od FW 2.00 a nejak se ji to nedari ze :) Vzdy by se nasel zpusob jak spustet stary FW pro HB z karty, nebo novy emulovat v nejakem programu apod.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Březen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2008 a co ps3,proc lide pres hb scenu uz davno neudelali neco jako fw 3.90m33,sony tam dala svuj nej HW ,takze to bude trvat moc dlouho ....Jo a mimochodem dik za m33 na psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mystik Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 Ahoj dela downgrade (1 ) Pandoras Battery: C+D Team(Prometheus) - první pandora) a bohuzel se zastavim na 5 kroky s CMD ! vse delam podle navodu system mam Vista ultimate a karta je v psp s CF naformatovana A vzdy to v CMD pri souhlasu na format hodi hlasku OPEN ERROR <read> co stim diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 no,mě to na Vistě taky nejelo,dělej to na starších jinak to prostě neuděláš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufys Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 Presne, s Vistou to nedáš..... Dycky musím odbíhat k mamince na XPčka :lol: BTW: Nejde udělat MMS jen jednou a ty vzniklý soubory tam pak pokaždý jen nakopčit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 MMS s dcv mozes pouzivat neustale , jen vzdycky po flashi si smaz NAND-dump.bin .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mystik Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 Dobra diky zaradu uz sem naintaloval XP, vse ted delam v nem! Vse udelam podle navodu a vse probehne bez jake koli hlasky nebo chyby az Na 1, tu posledni kdyz chci udelat pandoru z baterky spustim ten program v psp s CF 3.90M33 (pandora instraller for 3.xx ) program se rozjede .... uplne dole pod PRESS /\ to exit and do nothing mam napsano ERROR 0x800200D2 loading/starting kstuff.prx (urcite to na to ma vliv jelikoz mi nejde predelat ta baterka vzdy kdyz dam O a pak hned Δ A chci to ted prendat do psp s ofiko FW tak dam prvni kartu pak tu baterku a nic se nedeje zadny program mi sam nenajede PSP se preste uplne normalne zapne s uvodni obrazovkou! Poradite mi diky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mystik Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 Tak jsem to uz vyresil ta chyby byla tim ze jsem to delal pandoru pres Hellcat's Pandoras creator 3.xx ale musi se to delat pres Hellcat's Pandoras creator Verze 3B JInak Magic memory je jedno z jakeho kroku to udelate. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 Včera jsem flashoval dvě PSP, měl jsem připravenej 4Gb sandisk, vrazil jsem ho do Slimu, provní flash uplně ok, záloha se provedla, prostě pohodička. Druhej se nechtěl chytit (zálohu z prvního jsem po uspěšném flashi smazal) prostě nešel dump. No tak jsem zkoušel vytvořit MS znova, a nešlo (origo 4Gb sandisk Ultra II) nešla naformátovat tak jak by měla být. Musel jsem použít jinou dvougigovku (fake), která v zápětí po flashi odešla (ani se nedivím, hlásila nějaké vadné sektory, možná ji ještě oživit v linuxu jak někdo psal). Takže může mi někdo vysvětlit když jsem to s tím sandsikem dělal asi třikrát, proč to najednou nejede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 a jak myslíš že nešel dump?Block,nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 Presne, s Vistou to nedáš..... Dycky musím odbíhat k mamince na XPčka :lol:BTW: Nejde udělat MMS jen jednou a ty vzniklý soubory tam pak pokaždý jen nakopčit? Přesně tak jsem to mám udělaný já. Kvůli kartě z telefonu. Pak jsem zkusil nechat soubory k flashování na tý kartě, a dokopčil k tomu data z telefonu. Takže teď když chci flashovat vyndám kartu z tel. dám jí do PSP a flashuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 pujde ještě obnovit baterka když nemám zálohu eeprom ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 jo pujde... ja jsem si driv tu zalohu delal ale stejne mi to nikdy neslo z ni obnovit tak to delam pres programy tu obnovu a nic tomu neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 a přes jaký programy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 je to uplne jedno... ja jsem driv pouzival Tom_B a tedka pouzivam ten Hellcat a vsechny fungujou dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalks Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 KOnecne udelal sem Flash PSP z 3.71 na 3.80-5 M33:wohow::coolp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killingman Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 Tak se zkusim zeptat i tady, treba mi nekdo pomuze :-) Dostal jsem se tak daleko, ze mi pise vse OK /jak vytvoreni MS - write MS BOOT CODE a hotovo/ a pandora battery se zmeni kod na samy FFFF, dam do PSP slim 3.71, PSP se samo zapne, ale pouze sviti zelena led dioda, at zmacknu O pro zalohu a nebo X pro provedeni downgrade tak to nedela nic, displej nesviti, zkousel jsem to asi 5x, jak rucne tady podle navodu tak i tim autoeasyinstalatorem, nicméně stále ten samý výsledek. Moje PSP FAT je 3.90 CF, baterie kdyz ji zmenim zpatky z ulozeneho serioveho cisla normalne funguje, nicmene ten downgrade se mi nedari :-((( Kdyz vyndam MS i baterku, SLIMak normalne nabehne samozrejme, nicmene stale s origo FW :( Takže vyřešeno, problém byl skutečně v tom, že jsem "chtěl nacpat" do SLIMu 1.5 Firmware Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 Děláš to asi přes starej despertar del cemeterio a ten nepodporuje zobrazení na slimovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 přidán Dcv5 !! + upraven návod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 tekken jako obvykle rychly jako strela .) kazdopadne jsem vedel ze vyjde dcv5 flashujici na 3.90 M33 ale nikdo mi neveril .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 však to bylo jasný když to napsal sám Da že bude Dcv5 s .... měla by tam být i podpora 8GB karet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.