Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pandora's Battery (univerzální unbricker&flasher) => ověřeno!!!new DCv8

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 1,2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

dle mého mineni sony ,,vynalezne'' desku ktera hb scenu UPLNE ukonci,CASEM

Tezko, to neni strategie, nema k tomu duvod, tim by naopak prisla o velkou cast zisku z prodeje PSPcek, protoze znam hafec lidi, co si PSP kupovali JEN kvuli emulatorum, ebookum apod.. ;)

Sony uz davno mohla znicit HB scenu, ale neudelala to a ani neudela, byla by to hloupost..

Navic by to HW moc dobre neslo /spise vube by to neslo/, bylo by to velmi slozite, aby to jeste filtrovalo vstup/vystup do vypocetni jednotky a hlavne by to bylo nakladne na finance - a pro SONY HB neni neni nejvetsi zlo, takze nema duvod do toho vrazet tolik financi..

A pokud by SONY udelal SW opatreni, tak se take bat nemusime, prootze o to se snazit od FW 2.00 a nejak se ji to nedari ze :) Vzdy by se nasel zpusob jak spustet stary FW pro HB z karty, nebo novy emulovat v nejakem programu apod..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj dela downgrade (1 ) Pandoras Battery: C+D Team(Prometheus) - první pandora)

a bohuzel se zastavim na 5 kroky s CMD ! vse delam podle navodu system mam Vista ultimate a karta je v psp s CF naformatovana

A vzdy to v CMD pri souhlasu na format hodi hlasku OPEN ERROR <read>

co stim diky za radu

Odkaz ke komentáři

Dobra diky zaradu uz sem naintaloval XP, vse ted delam v nem! Vse udelam podle navodu a vse probehne bez jake koli hlasky nebo chyby az Na 1, tu posledni kdyz chci udelat pandoru z baterky spustim ten program v psp s CF 3.90M33 (pandora instraller for 3.xx ) program se rozjede .... uplne dole pod PRESS /\ to exit and do nothing mam napsano

ERROR 0x800200D2 loading/starting kstuff.prx (urcite to na to ma vliv jelikoz mi nejde predelat ta baterka vzdy kdyz dam O a pak hned

Δ

A chci to ted prendat do psp s ofiko FW tak dam prvni kartu pak tu baterku a nic se nedeje zadny program mi sam nenajede PSP se preste uplne normalne zapne s uvodni obrazovkou!

Poradite mi diky moc!

Odkaz ke komentáři

Včera jsem flashoval dvě PSP, měl jsem připravenej 4Gb sandisk, vrazil jsem ho do Slimu, provní flash uplně ok, záloha se provedla, prostě pohodička. Druhej se nechtěl chytit (zálohu z prvního jsem po uspěšném flashi smazal) prostě nešel dump. No tak jsem zkoušel vytvořit MS znova, a nešlo (origo 4Gb sandisk Ultra II) nešla naformátovat tak jak by měla být. Musel jsem použít jinou dvougigovku (fake), která v zápětí po flashi odešla (ani se nedivím, hlásila nějaké vadné sektory, možná ji ještě oživit v linuxu jak někdo psal). Takže může mi někdo vysvětlit když jsem to s tím sandsikem dělal asi třikrát, proč to najednou nejede?

Odkaz ke komentáři

Presne, s Vistou to nedáš..... Dycky musím odbíhat k mamince na XPčka :lol:

BTW: Nejde udělat MMS jen jednou a ty vzniklý soubory tam pak pokaždý jen nakopčit?

Přesně tak jsem to mám udělaný já. Kvůli kartě z telefonu. Pak jsem zkusil nechat soubory k flashování na tý kartě, a dokopčil k tomu data z telefonu. Takže teď když chci flashovat vyndám kartu z tel. dám jí do PSP a flashuju.

Odkaz ke komentáři

Tak se zkusim zeptat i tady, treba mi nekdo pomuze :-)

Dostal jsem se tak daleko, ze mi pise vse OK /jak vytvoreni MS - write MS BOOT CODE a hotovo/ a pandora battery se zmeni kod na samy FFFF, dam do PSP slim 3.71, PSP se samo zapne, ale pouze sviti zelena led dioda, at zmacknu O pro zalohu a nebo X pro provedeni downgrade tak to nedela nic, displej nesviti, zkousel jsem to asi 5x, jak rucne tady podle navodu tak i tim autoeasyinstalatorem, nicméně stále ten samý výsledek. Moje PSP FAT je 3.90 CF, baterie kdyz ji zmenim zpatky z ulozeneho serioveho cisla normalne funguje, nicmene ten downgrade se mi nedari :-(((

Kdyz vyndam MS i baterku, SLIMak normalne nabehne samozrejme, nicmene stale s origo FW :(

Takže vyřešeno, problém byl skutečně v tom, že jsem "chtěl nacpat" do SLIMu 1.5 Firmware

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu